OOTD: Busy like a bee – noutăți care mai de care

Marți a fost o zi aglomerată foc, cu două evenimente tare plăcute la care am reuşit să ajung, cu destulă alergătură prin oraş şi cu multă lume dragă pe care am revăzut-o.

Mi-am început ziua răsfățată de cel mai plăcut soare, într-unul dintre frumoasele locuri din Bucureşti, La Gondola, grație invitației primite de la Caudalie, marcă pe care o găsiți exclusiv în farmaciile Centrofarm. Am aflat cum poți avea picioare divine şi, în general, care-s micile gesturi de beauty care fac marile diferențe în bine, cu ocazia lansării Caudalie – Divine legs, despre care promit să scriu pe larg foarte curând pentru că noutățile sunt cel puțin ispititoare. Am putut testa chiar acolo produsele, iar Caudalie Divine Oil e to die for.

M-am revăzut cu o mulțime de bloggerițe mi-nu-na-te, care reuşesc mereu să mă umple de optimism, să facă micile probleme să dipară doar c-un zâmbet – really, girls, I sooo love you. Se ştiu ele care sunt ;)

Am plecat cu o mulțime de Caudalie goodies de acolo şi abia aştept să le încerc şi să vă povestesc despre ele.

Caudalie-goodies

După oaza de relaxare din preajma Herăstrăului, dă-i şi luptă ca să ajung la masterclass-ul Tullamore D.E.W, o marcă de whiskey din portofoliul Alexandrion Grup România. De ce m-am dus? Nu de alta, dar alăturarea de blog de beauty/fashion şi un masterclass de whiskey poate părea ciudată. Ei, bine, pentru că a fost despre stil de viață, despre cum whiskey-ul pe care îl bei – consumat cu moderație şi ca la carte – poate deveni un statement, pentru că şi aici am revăzut persoane dragi mie şi am avut onoarea să-l cunosc pe Global Brand Ambassador Tullamore, John Quinn, un personaj fe-no-me-nal.

Promit ca şi de aici să vă povestesc mai pe larg, pentru că I have some pretty good advice for all you fashionistas out there :)

diploma

Am tras, cum altfel, o fugă până la sală, pentru o oră de tae-bo, repede duş şi, în timp ce scriu rândurile astea, sunt cu o mână în portfard, căci ies să-mi revăd şi să-i spun face to face “La mulți ani!”, şi cu o întârziere de neiertat, unei bune prietene.

Outfit-ul de peste zi, mai jos. Acum, am scos sandalele, că deh, se mai umflă un picioruş obosit, şi le-am înlocuit cu ghetele rock chic pe care le-am toooot purtat.

boots

Am purtat o rochie H&M, sandale Calvin Klein, geantă Betty Barclay, geantă de laptop Bershka.

asidebdownbWallb

Kisses, hugs and all things nice, dragele mele!

Sursa foto cover

6 comentarii

  1. N-am crezut c-o sa zic asta vreodata unei alte fete, dar mama ce brate sexy ai!

  2. I waaant your body /jealous :(

  3. Ce bronzata esti! Arati foarte bine, se vede ce face sportul si sper sa spun asta si despre mine curand, dar astept sa-mi vindec o buba inainte de a ma apuca, intrucat momentan sunt “incapacitata”. :)

    • Mulțumesc tare mult, profit cât pot de timp, de vreme, de picioare, cât or ține. Să faci sport, draga mea, când vei putea, pe mine m-a scăpat de multe probleme, nu neapărat fizice şi mi-e greu să văd viața fără. Pup cu drag!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.