GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Desk & deco inspiration: biroul perfect şi nişte accesorii

Să-mi curme cineva nebunia, că nu ştiu, zău… Mi s-a pus pata rău, rău de tot, pe un birou de la Jysk. Nu orice birou, ci chiar biroul perfect. Îl urmăresc de vreme bună (cred că de aproape un an), însă acum pare că am ajuns la un apogeu în chestiunea asta. Mi-a rămas să-l mai visez noaptea, că în rest…

perfect white desk

Ştiu, ştiu, e simplu, are doar un sertar, însă mie mi se pare biroul perfect. În plus, picioarele sunt din lemn de stejar cauciuc (nu stejar, stejar e una dintre nuanţele în care e disponibil, alături de alb), iar dimensiunile îl fac perfect pentru spaţiul destul de mic de care dispun, respectiv un metru, dar şi pentru necesităţile şi cerinţele mele de la un spaţiu de lucru.

Şi până o să vină momentul “biroul perfect e al meu”, fireşte că om sunt şi că nu m-am putut abţine să cumpăr, împreună cu mama, două-trei prostioare, obiecte decorative. Multe dintre ramele de la Jysk sunt la preţ redus acum, să ştiţi.

decoratiuni interioare jysk

Ramă foto Valter (10×15 cm): 5 lei || Cactus AMDAHL: 12,99 lei || Ramă foto Valter (13×18 cm): 6,5 lei

Bun. Acum că mi-am mărturisit obsesia pentru o bucată de lemn, aştept să mă simt mai bine. Ar trebui să mă simt mai bine, nu? Un pic… Neah. :))

Să avem o duminică senină!

UPDATE: De când am schiţat eu articolul ăsta, acum vreo trei zile, şi până azi, ce să vezi: preţul a crescut la 699 lei, fără ca înainte biroul să fi avut preţ redus. Nu mă aşteptam la asta de la Jysk…

 

 

 

 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasa un comentariu

2 comentarii
  1. Oana says:

    Prețul lui actual este destul de mare pentru un birou, chiar daca este unul chipes cu accente scandinave. Eu ma topesc după designul minimalist si acum ca l-am văzut la tine parcă l-as vrea si eu, dar mie mobilierul din jysk nu mi se pare de o foarte buna calitate. Cred ca poți găsi si la ikea ceva asemănător si poate mai ieftin.

    • M-am tot uitat şi pe la Ikea, au câteva modele frumoase, însă eu sunt iremediabil îndrăgostită de ăsta de la Jysk. Când am fost să ridic decoraţiunile de la magazinul de pe Mihai Bravu, am căutat să îl văd pe viu, ca să zic aşa, însă nu îl aveau expus acolo. Să ştii că şi eu sunt curioasă dacă arată bine şi, mai ales, dacă e bine lucrat şi în realitate. Mai ales că sunt de acord cu tine, are un preţ cam mare, din păcate.

Lasă un comentariu