Desk & deco inspiration: biroul perfect şi nişte accesorii

Să-mi curme cineva nebunia, că nu ştiu, zău… Mi s-a pus pata rău, rău de tot, pe un birou de la Jysk. Nu orice birou, ci chiar biroul perfect. Îl urmăresc de vreme bună (cred că de aproape un an), însă acum pare că am ajuns la un apogeu în chestiunea asta. Mi-a rămas să-l mai visez noaptea, că în rest…

perfect white desk

Ştiu, ştiu, e simplu, are doar un sertar, însă mie mi se pare biroul perfect. În plus, picioarele sunt din lemn de stejar cauciuc (nu stejar, stejar e una dintre nuanțele în care e disponibil, alături de alb), iar dimensiunile îl fac perfect pentru spațiul destul de mic de care dispun, respectiv un metru, dar şi pentru necesitățile şi cerințele mele de la un spațiu de lucru.

Şi până o să vină momentul “biroul perfect e al meu”, fireşte că om sunt şi că nu m-am putut abține să cumpăr, împreună cu mama, două-trei prostioare, obiecte decorative. Multe dintre ramele de la Jysk sunt la preț redus acum, să ştiți.

decoratiuni interioare jysk

Ramă foto Valter (10×15 cm): 5 lei || Cactus AMDAHL: 12,99 lei || Ramă foto Valter (13×18 cm): 6,5 lei

Bun. Acum că mi-am mărturisit obsesia pentru o bucată de lemn, aştept să mă simt mai bine. Ar trebui să mă simt mai bine, nu? Un pic… Neah. :))

Să avem o duminică senină!

UPDATE: De când am schițat eu articolul ăsta, acum vreo trei zile, şi până azi, ce să vezi: prețul a crescut la 699 lei, fără ca înainte biroul să fi avut preț redus. Nu mă aşteptam la asta de la Jysk…

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Prețul lui actual este destul de mare pentru un birou, chiar daca este unul chipes cu accente scandinave. Eu ma topesc după designul minimalist si acum ca l-am văzut la tine parcă l-as vrea si eu, dar mie mobilierul din jysk nu mi se pare de o foarte buna calitate. Cred ca poți găsi si la ikea ceva asemănător si poate mai ieftin.

    • M-am tot uitat şi pe la Ikea, au câteva modele frumoase, însă eu sunt iremediabil îndrăgostită de ăsta de la Jysk. Când am fost să ridic decorațiunile de la magazinul de pe Mihai Bravu, am căutat să îl văd pe viu, ca să zic aşa, însă nu îl aveau expus acolo. Să ştii că şi eu sunt curioasă dacă arată bine şi, mai ales, dacă e bine lucrat şi în realitate. Mai ales că sunt de acord cu tine, are un preț cam mare, din păcate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.