GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Noua colecţie de toamnă Deichmann şi o pereche pe care trebuie să o am

Arătaţi-mi mie o femeie care spune că are destui pantofi şi eu acum mă duc la dulap, îmbrac costumul de astronaut, mă sui în racheţica mea spaţială şi zbor direct în cosmos… Nu, haideţi să fim serioase: nu există “destui pantofi” sau “prea mulţi pantofi”.  Indiferent că ne plac cei cu toc sau cei casual, ne vom dori mereu încă o pereche. Da, acea pereche. Ultima :))

Desigur că de la o lansare Deichmann nu am plecat doar cu bună dispoziţie, ci şi cu o pereche pe lista de dorinţe. De o săptămână îmi spun că am destui pantofi, mai ales casual. Tot de o săptămână găsesc infinite argumente ca să îi cumpăr pe ei, pe aceia. Ba că sunt pata de culoare, ba că sunt potriviţi pentru oricare dintre ţinutele mele, ba că au un preţ excelent, ba că sunt foarte bine lucraţi pentru cât costă. Ba chiar am început să mă uit prin pantofii pe care îi am cu gândul să dau una, două perechi, ca să le fac loc celor noi. Şi cică e simplu să fii femeie… :))

Dar să revin. Deichmann a lansat colecţia de toamnă şi găsiţi acum în magazine cam tot ce v-aţi putea dori, de la pantofi sport, la sandale şi de la cizme cu toc la bocanci. 

La evenimentul care a avut loc într-unul dintre locurile mele preferate, Maison 13, am avut plăcerea să aflu o mulţime de sfaturi de stil de la Maurice Munteanu. Scurt pe doi, toamna aceasta se poartă încălţămintea în care te simţi bine. Dacă, totuşi, vrei să ţii cont de tendinţe, atunci trebuie să ştii că sunt pe val elementele decorative – fermoare, catarame, pietre şi tuşele de culoare. De la Maurice am învăţat, printre altele, să nu-mi fie teamă să asortez imprimeu pe imprimeu. Adică, de ce să nu port, la pantofii mei sport animal print nişte ciorapi tot animal print?

Dar vă las cu câteva fotografii care ilustrează cel mai bine noua colecţie Deichmann, însă trebuie să ştiţi că, în realitate, găsiţi mult mai multe modele. Cel despre care vă povesteam la începutul articolului este acesta:

Pantofi sport catifea – 139 lei

rucsac deichmann

Ghete negre – 119 lei, ghete gri – 299 lei, ghete Chelsea lac – 119 lei, rucsac catifea – 79 lei

 

deichmann bocanci

Bocanci cu imprimeu floral – 139 lei, bocanci grena – 159 lei, bocanci gri – 159 lei, bocanci military – 179 lei

Cizme de ploaie – 89 lei

cizme deichmann

Cizme negre înalte – 229 lei, cizme maro – 359 lei (disponibile de la jumătatea lui octombrie), cizme negre toc scurt – 359 lei (exclusiv online), cizme negre cu platformă – 199 lei

Pantofi – 199 lei

Ghete – 199 lei

pantofi cu toc

Pnatofi stiletto nude – 119 lei, pantofi negri piele întoarsă – 229 lei, pantofi stiletto negri – 119 lei, pantofi negri lac – 89 lei

deichmann ghete

De la stânga la dreapta: 179 lei, 269 lei, 159 lei, 179 lei

sandale deichmann

Clutch – 59 lei, sandale negre – 119 lei, clutch – 59 lei, sandale maro – 99 lei

Sandale – 199 lei

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu