Noua colecție de toamnă Deichmann şi o pereche pe care trebuie să o am

Arătați-mi mie o femeie care spune că are destui pantofi şi eu acum mă duc la dulap, îmbrac costumul de astronaut, mă sui în rachețica mea spațială şi zbor direct în cosmos… Nu, haideți să fim serioase: nu există “destui pantofi” sau “prea mulți pantofi”.  Indiferent că ne plac cei cu toc sau cei casual, ne vom dori mereu încă o pereche. Da, acea pereche. Ultima :))

Desigur că de la o lansare Deichmann nu am plecat doar cu bună dispoziție, ci şi cu o pereche pe lista de dorințe. De o săptămână îmi spun că am destui pantofi, mai ales casual. Tot de o săptămână găsesc infinite argumente ca să îi cumpăr pe ei, pe aceia. Ba că sunt pata de culoare, ba că sunt potriviți pentru oricare dintre ținutele mele, ba că au un preț excelent, ba că sunt foarte bine lucrați pentru cât costă. Ba chiar am început să mă uit prin pantofii pe care îi am cu gândul să dau una, două perechi, ca să le fac loc celor noi. Şi cică e simplu să fii femeie… :))

Dar să revin. Deichmann a lansat colecția de toamnă şi găsiți acum în magazine cam tot ce v-ați putea dori, de la pantofi sport, la sandale şi de la cizme cu toc la bocanci. 

La evenimentul care a avut loc într-unul dintre locurile mele preferate, Maison 13, am avut plăcerea să aflu o mulțime de sfaturi de stil de la Maurice Munteanu. Scurt pe doi, toamna aceasta se poartă încălțămintea în care te simți bine. Dacă, totuşi, vrei să ții cont de tendințe, atunci trebuie să ştii că sunt pe val elementele decorative – fermoare, catarame, pietre şi tuşele de culoare. De la Maurice am învățat, printre altele, să nu-mi fie teamă să asortez imprimeu pe imprimeu. Adică, de ce să nu port, la pantofii mei sport animal print nişte ciorapi tot animal print?

Dar vă las cu câteva fotografii care ilustrează cel mai bine noua colecție Deichmann, însă trebuie să ştiți că, în realitate, găsiți mult mai multe modele. Cel despre care vă povesteam la începutul articolului este acesta:

Pantofi sport catifea – 139 lei
rucsac deichmann
Ghete negre – 119 lei, ghete gri – 299 lei, ghete Chelsea lac – 119 lei, rucsac catifea – 79 lei

 

deichmann bocanci
Bocanci cu imprimeu floral – 139 lei, bocanci grena – 159 lei, bocanci gri – 159 lei, bocanci military – 179 lei
Cizme de ploaie – 89 lei
cizme deichmann
Cizme negre înalte – 229 lei, cizme maro – 359 lei (disponibile de la jumătatea lui octombrie), cizme negre toc scurt – 359 lei (exclusiv online), cizme negre cu platformă – 199 lei
Pantofi – 199 lei
Ghete – 199 lei
pantofi cu toc
Pnatofi stiletto nude – 119 lei, pantofi negri piele întoarsă – 229 lei, pantofi stiletto negri – 119 lei, pantofi negri lac – 89 lei
deichmann ghete
De la stânga la dreapta: 179 lei, 269 lei, 159 lei, 179 lei
sandale deichmann
Clutch – 59 lei, sandale negre – 119 lei, clutch – 59 lei, sandale maro – 99 lei
Sandale – 199 lei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.