GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

La mulţi ani, Avon! Ce produse-vedetă se lansează?

Avon a sărbătorit 20 ani în România, prilej cu care a dat una dintre cele mai mari şi mai frumoase petreceri. Alături de prieteni mulţi şi dragi, am descoperit acolo şi produsele-vedetă care vor apărea în noul sezon. Eu am avut ocazia să le testez deja, aşa că vă spun, pe scurt, despre ce e vorba şi cum mi s-au părut. 

Aşadar, ne vom putea delecta cu un nou parfum, Eve Duet, a cărui imagine e actrița Eva Mendes. Odată cu acesta, Avon aduce în premieră conceptul de layering în universul parfumurilor, adică îţi dă posibilitatea să combini cele două arome. Practic, parfumul are două sticluţe, pe care le poţi folosi separat sau împreună, în funcție de momentul zilei sau de starea de spirit. Mie îmi plac amândouă în egală măsură, unul e mai dulce şi e, de altfel, preferatul meu. Ceea ce-mi place mult de tot la parfumul ăsta e rezistenţa: pe pielea mea a ţinut foarte mult, mai bine de 12 ore.


În portofoliul mark., toamna aceasta va apărea rujul Liquid Lip, disponibil în 20 de nuanțe şi în două texturi – mată şi lucioasă. Acesta are primerul încorporat, pentru un plus de hidratare și rezistență. Acesta poate fi testat și în aplicația AVON Make-up Mirror, unde utilizatorii pot încerca produsele de make-up AVON, în toate culorile și texturile disponibile. Liquid Lip îmi place mult, are o rezistenţă bună, de câteva ore, şi nu usucă buzele.


Nou este şi Anew Infinite Effects, care are o rețetă clară: o săptămână folosești crema numărul 1, o săptămână pe cea de-a doua, conform specificațiilor de pe ambalaj. Nu e un produs 2 în 1, ci un tratament construit pe baza a două formule inovatoare. Nu am apucat să o folosesc, însă o voi introduce în rutina de îngrijire de îndată ce o termin pe cea pe care o folosesc acum.

Miracle Densifier Volume Collection din gama Advance Techniques pentru îngrijirea părului oferă părului un aspect dens și voluminos, dar și un plus de elasticitate datorită complexului de aminoacizi, vitamine și extract de alge. L-am folosit şi da, face tot ceea ce promite în descriere. Totul e să dozaţi cu atenţie, să nu puneţi foarte mult produs, pentru că e eficient în doar câteva aplicări. Firul de păr devine mai dens, pare a avea mai mult volum, iar dacă aveţi un fir subţire, vă recomand să îl încercaţi, o să vă placă.

Elementul surpriză care vine în completarea noutăților de beauty este lansarea colecției capsulă împreună cu Lana Dumitru, care cuprinde elemente vestimentare și accesorii în texturile și vizualurile care au consacrat brandul LANA. Eu abia aştept să văd ce şi cum şi să îmi şi achiziţionez ceva.


Ca să vi le şi puneţi în calendar, iată şi datele la care au fost sau vor fi lansate produsele-vedetă din acest sezon: Eve Duet – 28 septembrie, Liquid Lip by mark., Advance Techniques Miracle Densifier Volume Collection și Anew Infinite Effects pe 19 octombrie, iar colecția realizată împreună cu Lana – în Broșura 16, începând cu 9 noiembrie.

Aşadar, Avon ne dăruieşte o toamnă plină de noutăţi care mai de care mai interesante. Ce vă face cu ochiul cel mai mult?

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu