Cuteness overload cu noua ediție limitată Nivea

Din grijă pentru piticii mici, celebra cutiuță albastră îmbracă acum hăinuțe de poveste cu noua ediție limitată NIVEA Creme. Mai exact, cel mai iubit brand de îngrijire a pielii din întreaga lume vine cu o ediție specială de cutii de colecție NIVEA Creme ce conțin o serie de desene jucăuşe care înfățişează personajele noilor poveşti NIVEA.

Cu toții iubeam poveştile cu personaje fascinante pe care mama ni le citea cu atâta drag în fiecare seară, în anii ce cunoşteau doar joaca. NIVEA ştie că timpul petrecut alături de copil este extrem de prețios, astfel că, în timp ce îi citeşti aventurile celor patru personaje, oferă-i momente magice de îngrijire punându-i un strop de cremă pe năsuc.

Vizual-NIVEA-Creme_Editii-limitate-de-poveste

Istoria cremei, ce se îmbracă acum în haine de poveste, este fascinantă. De-a lungul a peste 100 de ani, celebra cutiuță albastră a oferit îngrijire pielii a milioane de familii din întreaga lume. În scurt timp, a reuşit să atingă inimile tuturor celor care au avut încredere în prima cremă ce avea să rămână un adevărat membru al familiei, generație după generație. Având peste 98% ingrediente de origine naturală, mirosul unic NIVEA Creme cu parfum de lăcrămioară trezeşte în fiecare dintre noi amintirile prețioase ale copilăriei.

Preț recomandat pentru edițiile de poveste NIVEA Creme: 4,16 lei (30 ml), 7,83 lei (75 ml); 12,45 lei (150 ml); 18,40 lei (250 ml).

Gânduri bune, dragilor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.