Cum să-ți schimbi viața radical

În urmă cu ceva timp, eram printre puținii norocoși care urmau să vadă, fără să fie văzuți, cum începe să schimbarea în viața a zece persoane. Mă aflam după un perete mobil, prin care eu puteam vedea, însă cei zece, nu, dar și în spatele mentorilor care așteptau să dezvăluie marea supriză participanților.

E adevărat, adeseori spunem că oamenii nu se pot schimba. Eu nu cred asta, la fel cum știu sigur că  însă cu siguranță pot deveni o versiune mai bună a lor, iar dacă primesc susținerea necesară, acest lucru se poate întâmpla într-un timp scurt. Băneasa Shopping City a lansat campania Redesign Yourself, un proiect îndrăzneț, care încurajează încrederea în sine și care e conceput sub forma unui reality-show digital.

Cei zece participanți ai campaniei au fost aleși în urma unui eveniment-experiment ce a avut loc chiar în centrul comercial, pe parcusul unui weekend, întreg conceptul fiind implementat de Dove.

Am văzut cum a decurs treaba asta pusă la cale de Dove în alte țări și recunosc că m-am întrebat: oare eu ce aș fi ales? Curioși despre ce vorbesc? Păi, vă explic: la intrarea în mall, clienții au fost întâmpinați de două porți, semnalizate cu mesajele “Sunt o persoană obișnuită” și “Sunt o persoană deosebită“. Echipa Dove și Ana Morodan, care e host și imagine a campaniei Redesign Yourself, au intervievat individual vizitatorii Băneasa Shopping City, ca să-i poată selecta pe cei zece.

redesign yourself dove baneasa

Campania Redesign Yourself se desfășoară între 15 septembrie-15 noiembrie și implică un proces de reinventare la nivel fizic și psihic, alături de o echipă de profesioniști. Participanții vor beneficia de serviciile de consiliere de shopping şi detox de garderobă oferite de Alina Pitilină și Norbert Matei, stiliștii Băneasa Shopping City, dar şi de sfaturi și soluții în materie de îngrijire, hair & make-up, oferite de Patio, Perfect Nails și M.A.C.

Întregul proces este susținut și de adoptarea unui stil de viață sănătos, transformarea fizică a participanților fiind una dintre cele mai importante și vizibile etape pe care le vor experimenta cei zece candidați. Stejarii Country Club, unicul country club din România, va pune la dispoziția lor opt antrenori de fitness care, împreună cu nutriționistul Alina Stoica, vor concepe programe de antrenament și nutriție personalizate, ajutându-i să atingă forma fizică dorită, să își depășească limitele și să facă o transformare personală totală, interioară și exterioară.

Totodată, pentru o transformare completă, cursurile de public speaking și de creștere a încrederii de sine, oferite de compania de training Self Trust Academy stau și ele la dispoziția concurenților.

Întreaga transformare va putea fi urmărită şi pe canalul de YouTube al Băneasa Shopping City , într-o serie de episoade săptămânale, unde se va putea vedea evoluția celor zece participanți. Mai jos este clipul de început, cel cu surpriza:

Partenerii campaniei Redesign Yourself: Accessorize, Bigotti, Dove, FREYWILLE, Karen Millen, L’Occitane, M.A.C., Meli Melo, NIKE, PATIO, Perfect Nails, Pepper, Preciosa, Raw’z, Self Trust Academy, Sensiblu, Stejarii Country Club, Trends by Adina Buzatu, Weekend Max Mara.

Eu m-am abonat deja la canalul de YouTube al Băneasa Shopping City și abia aștept să văd prin ce experiențe frumoase vor trece protagniștii.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.