Noua mea descoperire: cosmeticele Bio de la Natùrys

De acum, avem și noi o nouă marcă profesională de produse cosmetice, Natùrys, pe care Professional Brands M&D a lansat-o, recent, în România.

Certificate bio și 100% naturale, cosmeticele Natùrys se adresează tuturor problemelor actuale ale tenului și corpului și sunt structurate în două linii de produse: una pentru îngrijirea feței și una pentru îngrijirea corporală.

Unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat, la prima întâlnire cu această marcă, despre care nu știam aproape nimic, a fost modul în care sunt alcătuite aceste linii. Linia destinată îngrijirii tenului conține trei game: Vanity Routine, Limyè și Advance Solution Lifting Viso.

Cea mai bogată e colecția Vanity Routine, ce conține alte cinci colecții: Essential, colecția pentru hidratare, cea pentru purificare, o colecție anti-îmbătrânire și una pentru piele sensibilă.

Cea de-a doua linie este destinată corpului și e compusă din Slimming Evolution și Advance Solution Lifting Seno, pentru corectarea celulitei, tonifierea, drenarea și creșterea fermității pielii, precum și pentru liftingul sânilor.

Naturys romania cosmetice bema

La eveniment am aflat că toate produsele Natùrys utilizează extracte de origine biologică obținute din plante cultivate BIO, fără îngrășăminte sau pesticide sintetice și nemodificate genetic. Principiile active se regăsesc sub formă de pulbere obținută prin evaporarea totală a lichidelor extractive. Astfel produsele au o concentrație de principii active foarte ridicată, în medie de 5 ori mai mare decât a altor produse de pe piață.

Natùrys a câştigat premiul pentru „Cel mai bun brand de produse BIO al anului” în cadrul concursului organizat de Cosmopolitan Hong Kong, în anul 2008. Este un brand al companiei italiene Bema Cosmetici, care are o experiență de peste 40 de ani în cosmetica profesională și care s-a diferențiat prin investiția permanentă în cercetare, urmărind ca toate ingredientele folosite să fie BIO-organice.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.