GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Cum arată noul flagship store BEAUTIK şi cum miroase noul Diptyque Vetyverio

Dacă nu aţi văzut noul BEAUTIK din Mario Plaza, trebuie să o faceţi. E un spaţiu extrem de frumos şi a fost deschis oficial  cu ocazia lansării celei mai noi creaţii diptyque. Noul flagship store BEAUTIK se bazează pe un concept exclusivist, dedicat parfumurilor de lux; e un spaţiu cu o atmosferă unică, în care se îmbină texturi, culori şi senzaţii.

Dacă aveţi drum în zona Dorobanţi, sincer, intraţi câteva minute. Personalul e extrem de amabil, nu sunt dintr-aceia care să vă facă să vă simţiţi nelalocul vostru dacă nu cumpăraţi, iar spaţiul chiar vă va încânta. În plus, au apăut şi o serie de noutăţi… parfumate, aşa că veţi putea să le testaţi.

Una dintre ele este, cum spuneam la începutul articolului, diptyque vetyverio, un parfum pe care l-aş categorisi ca fiind proaspăt, dar atât de bogat în arome şi în nuanţe, încât orice categorisire ar părea nedreaptă şi insuficientă. Şi, ca şi spaţiul noului BEAUTIK, şi pe acesta trebuie să îl experimentaţi în mod direct.

O alta este varianta nouă a unuia dintre parfumurile mele preferate, Molinard Nirmala. Desigur că l-am încercat la eveniment şi de atunci mă gândesc numai la el 🙂

Atât despre noul BEAUTIK şi despre diptyque vetyverio. Dacă aveţi întrebări, vă aştept cu drag. 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu