Cum arată noul flagship store BEAUTIK şi cum miroase noul Diptyque Vetyverio

Dacă nu ați văzut noul BEAUTIK din Mario Plaza, trebuie să o faceți. E un spațiu extrem de frumos şi a fost deschis oficial  cu ocazia lansării celei mai noi creații diptyque. Noul flagship store BEAUTIK se bazează pe un concept exclusivist, dedicat parfumurilor de lux; e un spațiu cu o atmosferă unică, în care se îmbină texturi, culori şi senzații.

Dacă aveți drum în zona Dorobanți, sincer, intrați câteva minute. Personalul e extrem de amabil, nu sunt dintr-aceia care să vă facă să vă simțiți nelalocul vostru dacă nu cumpărați, iar spațiul chiar vă va încânta. În plus, au apăut şi o serie de noutăți… parfumate, aşa că veți putea să le testați.

Una dintre ele este, cum spuneam la începutul articolului, diptyque vetyverio, un parfum pe care l-aş categorisi ca fiind proaspăt, dar atât de bogat în arome şi în nuanțe, încât orice categorisire ar părea nedreaptă şi insuficientă. Şi, ca şi spațiul noului BEAUTIK, şi pe acesta trebuie să îl experimentați în mod direct.

O alta este varianta nouă a unuia dintre parfumurile mele preferate, Molinard Nirmala. Desigur că l-am încercat la eveniment şi de atunci mă gândesc numai la el :)

Atât despre noul BEAUTIK şi despre diptyque vetyverio. Dacă aveți întrebări, vă aştept cu drag. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.