Cutiuța albastră de cremă NIVEA Creme ia o nouă formă: NIVEA Creme Care, gel de duş

Pentru că, de-a lungul anilor, NIVEA Creme a inspirat oamenii de pretutindeni să îşi creeze propriile ritualuri de îngrijire, astăzi, cutiuța albastră de la NIVEA se transformă într-o cremă de duş pentru îngrijire delicată şi hidratare eficientă: NIVEA Creme Care.

Cea mai populară cremă a tuturor timpurilor, prezentă în aproape orice familie, vine astfel în baia ta sub forma celui mai hrănitor gel de duş.

NIVEA-CREME-CARE-SHOWER-CREAM_rgb

Privind în urmă, NIVEA Creme şi-a păstrat semnificația şi popularitatea dincolo de orice tendințe şi schimbări. Cu o formulă de bază rămasă aproape neschimbată, NIVEA Creme este tolerată chiar şi de pielea sensibilă, datorită ingredientelor foarte blânde din compoziția cremei şi lipsei de conservanți. Ea ajută la menținerea barierei naturale de protecție a pielii, căreia îi conferă suplețe şi catifelare.

Noul gel de duş NIVEA Creme Care împrumută proprietățile celebrei creme şi vine cu o formulă de îngrijire delicată cu pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive ce curăță şi hrăneşte pielea.

Cu mirosul inconfundabil al NIVEA Creme, un amestec de bergamotă, portocală, lavandă, trandafiri, liliac şi lacramioare, noul gel de duş NIVEA Creme Care îți va aduce aminte de momentele copilăriei la fiecare spălare.

NIVEA Creme Care gel de duş are un preț recomandat: 11.38 Lei; 250ml. Produsul este disponibil şi în variantele 500ml şi 750ml.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.