Tu știai că există cosmetice Bershka?

Eu am aflat de cosmetice Bershka întâmplător, când căutam cu totul altceva pe Bershka.com, și am dat peste minunății care mai de care. Nu mă crezi? Aruncă o privire mai jos:

creioane-ochi farduri-ochi lacuri-de-unghii-1 lacuri-de-unghii-2 nail-wraps rujuri-1 lipgloss cosmetice Bershka Accesorii-makeup-Bershka

Prețurile sunt decente, în opinia mea: creioane de ochi Bershka – 12 lei, farduri de ochi Bershka – 29 lei, rujuri Bershka – 25 lei, lac de unghii Bershka – 19 lei, autocolante pentru unghii Bershka – 19 lei, lipgloss-uri Bershka – între 19 și 35 lei, accesoriile – între 19 și 35 lei.

Am zărit și câteva parfumuri, sunt curioasă dacă în magaizne au și testere.

Din câte am înțeles de la cei din Bershka AFI Cotroceni, colecția de machiaj e de luni bune pe rafturile magazinelor. Mi se pare suspect că nu am zărit-o, mai ales că, de fiecare dată când intru la Bershka, am două direcții spre care mă îndrept: accesoriile și secțiunea de Start Moving, cu haine sport.

Bănuiesc, căci încă n-am ajuns prin magazine, că make-up-ul e undeva pe la accesorii. Oricum, din mulțimea faină de cosmetice Bershka eu am pus ochii pe vreo două chestii care, da, știți voi, “îmi sunt esențiale, fără ele viața mea e incompletă” :))

Așa că se impune o raită printr-un magazin Bershka. ASAP.

Double kisses and hugs!

2 comentarii

  1. Hmmm, nu stiam! Cine vrea o oja acum? Hai bine, doua, trei :D Sau tot primul rand de oje! :))

  2. Nici eu nu știam. Arată bine. Mă întreb dacă sunt și bune. :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.