AMWAY SATINIQUE: Spune adio părului indisciplinat!

AMWAY a prezentat recent SATINIQUE, colecția de de produse pentru îngrijirea părului, coafare și tratare, care oferă soluții personalizate pentru orice tip de păr. Colecția conține șampoane și balsamuri, dar și produse de îngrijire, tratament şi stilizare a părului, toate bazate pe o tehnologie brevetată.

Produsele conțin ENERJUVE, un complex brevetat în SUA, ce conține lipide speciale pentru întărire, creatină pentru fortifiere şi componentul 18-MEA pentru netezire, create pentru a regenera părul deteriorat. Acest complex foarte eficient penetrează firul de păr din exterior, acționând direct asupra semnelor de deteriorare ale acestuia, reparând-l şi redându-i vitalitatea din interior către exterior.

Mai mult, specialiştii au descoperit că, atunci când este deteriorat, părul se încarcă negativ. Din acest motiv, părul îşi pierde rezistența, devine casant şi lipsit de viață. ENERJUVE acționează asupra părului deteriorat pentru a anula energia negativă a acestuia, lăsându-l îngrijit și mătăsos, netezind cuticula pentru o strălucire naturală.

Colecția a fost îmbogățită cu noi produse-vedetă: Șamponul și Balsamul împotriva căderii părului și Șamponul antimătreață; de tratament – Loțiune tonică pentru scalp și Spray cu dublă protecție; de stilizare – Loțiune pentru îndreptarea părului, Ceară de păr mată, Cremă de coafat. 

Sat_Pho_Lineup_psd

Gama SATINIQUE cuprinde ingrediente inovatoare, dedicate sănătății părului, cu plante și nutrienți atent selecționați:

 • Uleiul de semințe de kukui – ajută la hidratare și conferă strălucire: pentru un păr tern, uscat și dificil de aranjat
 • Uleiul de Macadamia – oferă o netezire delicată și volum natural pentru părul drept, moale și lipsit de viață
 • Extractul de rodie – repară aspectul degradat și menține culoarea firului de păr deteriorat din cauza expunerii la raze UV, a vopsirii repetate și a tratamentelor cu diverse substanțe
 • Uleiul de borago – oferă tratament suplimentar de hidratare și revitalizare cu formula 2 in 1
 • Conține Vitamina E și Pro Vitamina B5

Fiecare culoare corespunde unei anumite nevoi de îngrijire a unui anumit tip de păr.

Astfel, în gama de îngrijire, puteți alege dintre:

 • Violet – Șampon și Balsam pentru volum 
 • Portocaliu – Șampon și Balsam hidratant
 • Magenta – Șampon și Balsam pentru păr vopsit 
 • Mască revitalizantă 
 • Verde – Șampon și Balsam 2-in-1
 • Șamponul și balsamul împotriva căderii părului
 • Șampon Antimătreață

În ceea ce privește tratamentul, aveți două opțiuni: Loțiune Tonică pentru Scalp SATINIQUE  și Spray cu Dublă Protecție, iar la capitolul styling, în gama Satinique de la Amway există: Loțiune pentru Îndreptarea PăruluiCeara de păr mată și Crema de coafat.

Eu voi încerca, în perioada următoare, gama împotriva căderii părului. Sunt foarte curioasă despre ce efecte va avea, așa că abia aștept să revin cu impresii.

Dacă aveți chestiuni specifice pe care vreți să le aflați, vă aștept, cu drag, în comentarii.

Kisses and hugs!

Long hair grows also on © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.