Tu vrei pantofi de 3.000 lei?

Nu, nu trebuie să faci ravagii cu cardul de credit, ci doar să participi la concurs. Daaaa, CONCURS, yaaay!!! Un concurs foarte simpatic, pe www.pentrucapantofi.ro, care se derulează de la 1 iunie până la 31 iulie. Dacă participi, ai șansa de a câștiga unul dintre cele cinci vouchere pentru pantofi în valoare de 1000 lei sau 3000 lei.

Și de la cine, oare, să vină asemenea premiu frumos? Păi, numai de la cineva care știe cât de mult ne plac pantofii, chiar și aceia care ne dau bătăi de… picioare. Și de cap, hai să recunoaștem: deși stim că o să suferim, alegem să încălțăm tot felul de perechi care ne chinuiesc.

COMPEED rezolvă problema cu plasturii delicați, aproape invizbili, dar care ne ajută să rămânem pe tocuri, fără bătăi de cap sau de picioare. Pentru că… pantofi :)

Acum, Compeed te premiază pentru dreptul tău la încă o pereche de pantofi. Tot ce trebuie să faci e să cumperi un produs Compeed, să intri pe www.pentrucăpantofi.ro și să înscrii seria și numărul bonului fiscal, iar Compeed te trimite la shopping. De pantofi, firește. Tu poți fi una dintre cele patru câștigătoare ale unui voucher pentru pantofi, în valoare de 1000 lei.

Dacă spui și motivul tău pentru care ți-ai cumpăra încă o pereche de pantofi, Compeed te răsplătește pentru aderarea la manifestul pentru “o viață la înălțime”. Pentru că la shopping nu se merge de una singură, câștigi mai mult dacă îți inviți o prietenă. Dacă participă și ea, puteți câștiga împreună un voucher pentru pantofi în valoare de 3000 lei.

compeed-1_mic

Eu am scos, în urmă cu vreo două săptămâni, perechile problematice de pantofi din dulap, cele pe care, deși îmi plac, n-am mai avut de multă vreme curajul să le port și, alături de aliații mei Compeed, am purces la a testa. Le vedeți mai sus pe împricinate.

Și am tot testat și abia aștept să vă povestesc mai pe îndelete despre multele probleme pe care le-am rezolvat. Iar în ultimele două săptămâni, ca niciodată, am purtat multe dintre perechile la care obișnuiam doar să junduiesc și să zic “Poate în altă zi…“. Compeed a schimbat… mersul lucrurilor :) Vă povestesc în curând.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.