Creatoarea unor parfumuri ce au făcut istorie lansează propria colecție, exclusiv la Beautik

Cu o experiență de peste 38 de ani în domeniul parfumeriei, Chantal Roos a semnat creații legendare precum Opium, Paris sau Jazz de la Yves Saint Laurent sau Classique de la Jean Paul Gaultier. A colaborat cu maeștri din domeniu: Helmut Newton, Maime Arnodin sau Denise Fayolle, pentru a defini o carieră de parfumier recunoscută la nivel internațional.

Totul a culminat prin a crea în 2014, alături de fiica să Alexandra, o serie de cinci parfumuri care redau expresia șarmantă a feminității sublime a€“ Dear Rose.

Parfumurile Dear Rose reprezintă un omagiu adus femeii… povestea eternă a contopirii unei femei cu parfumul său. Cele cinci parfumuri ale colecției reprezintă cinci tipologii de femei…niciodată la fel, însă nici total diferite: A Capella – strălucitoare și șarmantă, Sympathy for the sun – proaspătă și senzuală, La Favorite – enigmatică și misterioasă, Bloody Rose – sinceră și pură sau I love my man – îndrăgostită de viață. Colecția Dear Rose este disponibilă exclusiv în Beautik Haute Parfumerie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.