HOT: Colecția Male Movie Stars, by Venera Arapu

Robert Redford, Robert de Niro, Marlon Brando, Daniel Craig, Clint Eastwood, Johnny Deep, Al Pacino, Benicio del Toro. Cum ar fi ca toți aceşti masculi să fie pe tine? :)

VENERA ARAPU lansează colecția “€œMale Movie Stars“, a cărei idee a pornit de la faptul că aceste personaje extrem de cunoscute și mediatizate, acești monștri sacri ai cinematografiei, exercită o charismă fantastică asupra publicului și, evident, mai ales asupra publicului feminin.

Ideea fost translatată din zona filmului în cea a fotografiei şi, implicit, a printului, element definitoriu care constituie, practic, “€œamprenta” ultimelor colecții semnate VENERA ARAPU.

Materialele folosite sunt jersey de bumbac și mătase, iar prețurile se vor situa între 135 şi 270 lei.

Colecția-capsulă este disponibilă la showroom-ul VENERA ARAPU, din Calea Dorobanților 42. Prezentarea colecției va fi sâmbătă, 19 octombrie, între orele 10-18, dar produsele se vor putea comanda și ulterior, într-un interval limitat.

al-pacino

al-pacino2

alain-delon

benicio-del-torojpg

daniel-craig

robert-de-niro

robert-redford

johnny-deep

Îmi place atât de mult colecția, atât de mult! Şi da, nu pot să ratez să am în garderobă o piesă Venera Arapu. Mi-o doresc de prea multă vreme şi cred că Johnny Depp would make a perfect choice ;)

Voi pe care îl vreți? Fireşte că despre tricouri vă întreb, cum altfel? :P

Kisses, hugs and everything nice!

4 comentarii

  1. Si eu votez pentru Johnny :)

  2. Hmm, eu l-as lua acasa pe Alain Delon, are un anume farmec – ma cam da gata batranelul :)

  3. Si eu m-as concetra pe Johnny, daca ar fi legat de tablia patului….apoi putem bea o cafea linistiti si dezlegati amandoi.
    Imi place ideea din spatele colectiei, problema e ca parca m-ar frustra mai tare ca n-am materialul uman langa mine.

  4. Imi place ideea, dar nu stiu ce as alege, pentru ca la capitolul actori masculini nu am nici o preferinta care sa ma faca sa imi doresc haine cu el.Daca stau bine sa ma gandesc nu am avut niciodata vreo pasiune, pentru un actor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.