Vânzări record pentru Promenada

Vânzări record pentru Promenada în primele zile de la deschidere“. Eu cred că asta vom vedea în presă, în câteva zile. Şi o să vă spun, mai jos, şi câteva dintre motivele pentru care cred asta.

Astăzi, se deschide pentru publicul larg ceea ce eu cred că o să schimbe nişte lucruri deloc de neglijat pe harta shopping-ului bucureştean: centrul comercial Promenada. Spun asta atât datorită celor 140 de magazine, cât şi conceptului unic cu care vin multe dintre ele.

Auzisem că-i pentru corporatişti. Asta deşi food-court-ul era era unul obişnuit, fără locuri de pierzanie pentru stomacurile celor ce cu drag prestează în cubicals. Văzusem panourile publicitare cu mult focus nu doar pe modă, ci pe ce face din ea omul care o poartă.

Eleganța e acea frumusețe care nu se pierde

Important la o rochie e femeia care o poartă

Am păşit în centrul comercial PROMENADA cu ocazia conferinței de presă pentru lansarea acestuia. Ca o paranteză, trebuie să recunosc un lucru: când eram ziarist, totul era (sau părea) mai smplu. Dar ăsta e doar un gând.

Dar PROMENADA e, categoric, un loc unde, corporatist sau nu, laşi deoparte sarcinile urgente şi te relaxezi. Te ajută cele 140 de magazine, dar şi zonele special gândite pentru mici pauze între sesiunile de shopping.

O mai spun şi pentru că la mall-ul PROMENADA n-am simțit că mă sufoc, că n-am suficient spațiu. Nici vorbă. E genul de loc în care pot veni liniştită cu mama, fără s-o aud, la nici cinci minute, spunând: “Toni, trebuie să ieşim, că mă ia amețeala“.

Şi n-am nici o temere dacă vin cu maşina. Nu ştiu dacă v-am zis, însă mă sperie destul de tare parcările subterane, în care claustrofoba de mine trbuie să se învârtă minute în şir, până să găsească un loc de parcare la o oră de vârf. Ei bine, PROMENADA are, pe primele două niveluri subterane, -3 şi -2, nici mai mult, nici mai puțin de 1.300 locuri de parcare.

Da, în sfârşit, un astfel de loc care pune în centru individul, nu cumpărătorul.

PROMENADA – CE MAGAZINE GÂZDUIEŞTE

Următoarele patru niveluri (din demisol și până în etajul 2) vor găzdui zona comercială, cu o suprafață închiriabilă de 35.000 de mp.

DEMISOL – Autograf, Babyna, Baby’s Boutique, Billa, Cărturești, Credit Europe Bank, Deco In, Deichmann, Deluxe Cards, DM Drogerie Markt, Eco Clean, Flanco, Florens, Germanos, Hervis, Inmedio, JPB Cigars, Lashez, Lego, Murano, Next, Nobilis, Noriel, Oliviers&Co, Optiblu, Q’Quirey, Peek & Cloppenburg (primul nivel), Penti, Pink & Blue, Plant Univers, Private Affairs, Raiffeisen Bank, Rinascenti, Salon Yvonne, Simona’s Cookshop, Spazio Caffe, Tchibo, Teletravel by Christian Tour, Textura, Vodafone, Wine Boutique, ZaZa Underware, ZooperKidz.

PARTER – Beautik, Be Nat, Berska, Bijou Brigitte, C&A (primul nivel), Cacharel, Calzedonia, Chic Ville, Cielo Venezia, Douglas, Ecco, Help Net, H&M (primul nivel), Il Passo, Intimissimi, Kazar, MAC, Massimo Dutti, Musette, Musette Man, Oysho, Pandora, Paul, Peek & Cloppenburg (al doilea nivel), Promod, Roberto Bravo, Sabon, Sephora, Sony Center, Starbucks, Stradivarius, Swarovski, Swatch|Tissot, The Body Shop,Times Square by Cellini, Wine & Company, Yves Rocher, Zara și Zara Home.

ETAJUL I – Adidas, All Shoes, Altex, Bagatt, Braiconf, C&A (al doilea nivel), Cavaliere, Charme Boutique, D’S Damat, Dana by Dana Budeanu, Depot 96, Enzo Bertini, Gant, H&M (al doilea nivel), High Heels, Humanic, iCentre, Intersport, Killtec, Lacoste, Manoush, Office Shoes, Only for you | Balizza, Orange Store, Peek & Cloppenburg (al treilea nivel), Petit’s, Prelude, Primigi, Samsonite, Stefanel, Suvari, The North Face, Tommy Hilfiger, U.S Polo Assn, Vicomte A., dar şi boutique-uri ca Bottega delle Scarpe, Contessina sau Pretty Ballerinas.

ETAJUL II – Al Safir, Chopstix, Cuptorul cu lemne, Deliciul Cartofilor, Imbiss Grill, KFC, McDonald’s, Quan Quan Mongol, Salad Box, Scandia Sibiu, Fish Company, La Fattoria sau Oliva. O cafea şi un desert poți consuma la Costadoro Caffe, Filicori, Terra Cafe sau Venchi, iar copiii  au un loc de joacă modern, dezvoltat după ultimele tendințe în materie de către Gymboland.

PROMENADA – terasă pe acoperiş

Accesul în PROMENADA, atât cel pietonal, cât și cel auto, se poate face din ambele artere rutiere – Calea Floreasca și strada Barbu Văcărescu. De asemenea, la ambele intrări există parcări pentru biciclete cu o capacitate de 150 de locuri.

Elementul WOW, cel care aduce o noutate absolută pe piața centrelor comerciale, este terasa situată la ultimul etaj. Dar ce zic eu terasă? Parc, de-a dreptul, cu iarbă, cu băncuțe, cu ecran de proiecție pentru filme frumoase.

Întinsă pe o suprafață de 7.000 mp, aceasta a fost gândită pentru a oferi un spațiu de relaxare în aer liber pe toată durata anului. Inspirată din celebrele grădini japoneze, terasa va găzdui pe durata sezonului cald un spațiu dedicat evenimentelor, unde vor fi organizate expoziții, reprezentații de teatru, concerte şi proiecții de film, precum şi spații de joacă dedicate celor mici. În timpul iernii, aceasta se va transforma într-un patinoar în aer liber, iar în preajma sărbătorilor vor fi organizate târguri de Crăciun, evenimente ce vor încerca să aducă la București atmosfera boemă a marilor târguri din capitalele europene.

CE ADUCE NOU PROMENADA ÎN INTERACȚIUNEA CU VIZITATORII

Inovator nu doar prin design, centrul comercial Promenada aduce noutăți în cele mai importante puncte de interacțiune cu vizitatorii, estimați la vreo 30.000 pe zi.

Astfel, parcarea este una inteligentă, care va indica locurile libere, în timp ce spațiile de servicii sunt la îndemâna vizitatorilor aflați în oricare zonă a centrului comercial. În Promenada a fost implementat un concept nou, numit “Family Toilet”, menit să rezolve dilema tăticilor însoțiți de fetițele lor şi a mamelor venite cu băieții la mall.

Pentru proaspetele mămici s-au amenajat nişte spații primitoare, în care sugarii să poată fi înfăşați şi alăptați. Seifurile pentru bagaje sunt utile pentru cei care vor dori să-şi depoziteze cumpărăturile în timpul în care se relaxează la o cafea sau la o plimbare pe terasă. Aceste seifuri au un sistem digital de închidere, care asigură o siguranță deplină.

O echipă de consultanți – mobile helpers – va fi pregătită să ofere informații și sugestii fiecărui vizitator, astfel încât experiența de shopping să se ridice la înălțimea așteptărilor. În PROMENADA, copiii se vor putea bucura de spații de joacă special create şi amenajate pentru ei.

Vă las cu câteva foto. Spor la shopping!

hervis

cacharel

massimo-dutti

stradivarius

intimissimi photo-5

terasa-1

terasa-3

tersa-2

8 comentarii

  1. Am cautat pe site si nu am gasit :( Au spus cumva care este programul de functionare?(m-ar interesa cel pt magazinele cu haine, stiu ca restaurantele au in general program mai mare). Merci!

  2. Ce bine arata, cred ca e urmatoarea mea destinatie cum ajung in Bucuresti.

    Vreau sa te invit la un giveaway nou pe blogul meu in colaborare cu Romwe: http://shoeper-women.blogspot.ro/2013/10/win-30-to-spend-on-romwe.html Mi-ar face placere sa participi.

    Te pup

  3. Arata foarte, foarte bine si mai ales toate acele inovatii suna tare interesant.Ma bucur sa aflu ca va exista asa ceva si la noi.Partea cu terasa care are atatea functionalitati imi place cel mai mult…Super!

  4. PĂCAT CA PATINUARUL NU A FOST GINDIT SI PENTRU PERIOADA DE VARA . AVEM NEVOIE DE PATINUAR IN ACEASTA ZONA .IN REST TOTUL E MINUNAT .

  5. Buna ziua, am fost azi in mall promenada pt a servi masa . Am ales fish company si am fost foarte dezamăgit de produse iar prețurile sunt foarte nesimțite . Este un restaurant de evitat !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.