Cum să te coafezi ca modelele de pe podium. Tips de la directorul artistic Moroccanoil

La Săptămâna Modei de la New York, în cadrul prezentării colecției Cushnie et Ochs Toamnă / Iarnă 2014, coafurile au fost realizate de Antonio Corral Calero, Director artistic Moroccanoil. 

Acesta spune că inspirația sa pentru colecția Cushnie Et Ochs din acest sezon a fost conceptul reflexiei.

Strălucirea părului sănătos este intensificată atunci când lumina se reflectă de pe fiecare fir de păr şi subliniază jocul de lumini şi umbre. Aceste look-uri sunt foarte rafinate, elegante şi sofisticate şi accentuează frumusețea formei tunsorii şi a culorii vibrante. Au fost şi mai îndrăznețe, pentru că în realizarea lor s-au folosit produse Moroccanoil care amplifică strălucirea, iar părul a fost întins cu ajutorul uscătorului.

Antonio Corral Calero, Directorul artistic Moroccanoil

Moroccanoil Cushnie et Ochs

Dacă-ți place acest look, Calero explică pas cu pas cum l-a obținut. Cred că, în ciuda celor două mâini stângi din dotare, m-aș băga să-l experimentez.

inimaAm început prin a pregăti părul cu Tratamentul Moroccanoil, folosind varianta Light pentru păr blond sau păr fragil. Tratamentul Moroccanoil a fost cheia pentru succesul acestui look. Netezeşte, conferă o strălucire care se reflectă natural.

2

Apoi, am aplicat Moroccanoil Root Boost împreună cu tratamentul Moroccanoil direct pe rădăcini. De vreme ce am vrut ca părul să aibă un aspect foarte neted, dar în acelaşi timp însuflețit, am folosit spuma pentru volum Moroccanoil pe toată suprafața, pentru a oferi volum.

3După ce am făcut cărare pe-o parte, am uscat părul pe secțiuni verticale de 2-3 centimetri, folosind o perie rotativă. Apoi, am lăsat părul pe spate şi l-am fixat cu ace de păr.

 

4Am aplicat sprayul cu fixare puternica Moroccanoil pe toată lungimea părului şi l-am lăsat să se relaxeze.

 

5După ce am desprins părul, l-am pieptănat pe spate şi l-am dat după urechi. Pentru a împiedica electrizarea, am pus în palmă un strop de cremă hidratantă pentru coafat Moroccanoil şi am întins-o pe toată suprafața părului.

6

Apoi, am periat uşor suvițele să mă asigur că sunt cu adevărat netezite. Pentru a-l face să salte subtil, am folosit pe vârfuri un ondulator cu diametru de 2-3 cm.

 

7La final, am folosit sprayul cu fixare puternică Moroccanoil pentru a fixa întreaga coafură şi pentru a-i oferi un aspect uşor, vibrant şi natural.

 

Mai multe informații despre produse, precum și prețuri, puteți găsi mai jos.

Eu folosesc, de ceva vreme, tratamentul Moroccanoil și nu știu dacă există cineva care să-l fi folosit și să nu fi devenit dependent de el.

moroccanoil

Tratamentul Moroccanoil are o formulă specială cu ulei de argan care este absorbită imediat de firul de păr. Este un produs care se regăseşte în kit-urile tuturor marilor stilişti. Conceput exclusiv pentru a da părului o strălucire cu aspect natural, mătăsos, şi un finisaj neted, tratamentul Moroccanoil întăreşte, îmblânzeşte şi revitalizează părul, în timp ce accelerează timpul de uscare.  (189 lei / 100ml)

colaj-2

Spray pentru fixare puternică Moroccanoil – are o formulă în a cărei combinație intră ingrediente sofisticate îmbinate cu ulei de argan. Nu încarcă și oferă susținere puternică. (97 lei / 330ml)

Moroccanoil Root Boost este o inovație în materie de styling și oferă un aspect natural de ridicare a firului de păr. Întăreşte şi îndeseşte de la rădăcină fără a mai fi nevoie să-ți tapezi sau să-ți stresezi părul. Acest spray pentru volum nu încarcă, dar oferă frumusețe oricărui tip de păr, de la cel drept până la cel fragil şi chiar creț. Întăreşte imediat şuvițele la rădăcină, dând părului, indiferent de stil, volum de durată care nu se turteşte niciodată.

colaj3

Crema hidratantă pentru coafat Moroccanoil este îmbogățită cu formula pe baza de ulei de argan și oferă părului un volum cu aspect natural, în timp ce luptă împotriva ondulării nedorite şi adaugă definire şi strălucire. (149 lei/ 300ml)

3 comentarii

  1. Supeeer, pacat ca ale mele maini sunt mai mult decat stangi…

  2. Eu n-am folosit niciun produs Moroccanoil :D. Am cumparat direct ulei de argan, natural.

  3. Nu am folosit nici un produs de la ei, dar nu se știe niciodată.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.