Prima mea apariție în presă

După mai bine de zece ani în presă, am ajuns din nou… în presă. Dar nu în calitate de reporter, ci în calitate de intervievată. Primul interviu în care răspund la întrebări. Îl puteți citi pe Manager.ro, la secțiunea BusinessWoman.

Interviul a fost despre blog ca business. Şi, aşa cum spus şi acolo, eu nu prețuiesc blogul ca business, ci pentru comunitatea extraordinară din jurul lui.

Nu i-as spune o afacere pentru ca, daca as vedea blogul sau crearea de continut ca pe afaceri, cred ca entuziasmul meu n-ar mai fi acelasi. Sunt, in primul rand, propriul meu manager, iar asta a venit la pachet si cu necesitatea unei autodiscipline. Dincolo de asta, a mai fost incapatanarea mea teribila de a lega conexiuni in zona de beauty & fashion fara sa fac prea multe referiri la backgorund-ul meu profesional. Chiar si acum, multi dintre cei cu care am legat relatii, in special ca ziarist de media & advertising, descopera, mirati, ca “Tu ai un blog frumos si interesant! De ce nu ne-ai spus?”

Vă invit să-l citiți în întregime :)

Kisses & hugs!

21 comentarii

 1. Interesant ce spui în interviu. Uite un lucru la care nu m-am gândit până acum si care te-a adus printre preferatele mele e faptul că la tine pe blog nu am simțit niciodată faptul că “cerșești” mostre sau produse de la diverse branduri ca să le faci review-uri favorabile si să le intri în grații.

  • Yup, ai simțit bine. Dacă-mi doresc să testez branduri mari, poate prohibitive ca preț pentru mine, e fix pentru că mi-aș dori, la rândul meu, să le citesc/văd, înainte de a cumpăra. Le place sau nu brandurilor, blogosfera poate ajunge să cântărească mai greu decât presa online, poate, uneori.

 2. Bravo Antonia! Ma bucur pentru tine…am citit cu interes interviul! :*

 3. Am citit cu mult interes acest articol si te felicit din suflet draga mea! Iti doresc sa ajungi cat mai departe si iti multumesc pentru faptul de a fi o mica parte a acestei frumoase comunitati.
  Te imbratisez!

 4. Asa numesc eu rasplatirea muncii depuse aici. felicitari!!!

 5. Minunat interviu! De fapt, minunată tu, draga mea! Şi da, e o plăcere să-ți urmăresc activitatea şi să cresc odată cu cele descoperite pe pagina ta specială. Îți mulțumesc! ♥

 6. Felicitari! Si la mai multe!

 7. Mi-a făcut plăcere sa citesc integral interviul și mi-a plăcut ceea ce am citit.Bravo, felicitări!

 8. Felicitari! Mi-au placut foarte mult raspunsurile tale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.