Alege Chipul Bucureşti Mall!

Bucureşti Mall a avut o campanie foarte faină pentru cliente. Una dintre ele poate deveni imaginea mall-ului, chipul ei urmând să fie vizibil în campaniile viitoare. Vă povestesc mai jos în ce-a constat campania şi vă spun şi ce puteți să câştigați voi. Până atunci, pentru că ştiu că tuturor ne place frumosul, vă spun încă dinainte că e în puterea noastră să alegem cel mai frumos chip care să reprezinte Bucureşti Mall, la 15 ani de la deschiderea sa :D

În total, s-au înscris 250 de cliente. Fiecare dintre ele au trecut pe la Fashion Cornerul amenajat la parter şi a avut parte de o sesiune gratuită de machiaj din partea Yves Rocher. Apoi, a participat gratuit la o ședință foto profesională. Una dintre fotografii a fost încărcată în aplicația Chipul București Mall de pe Facebook. Fotografiile pot fi accesate până pe 31 octombrie.

Alege Chipul Bucureşti Mall

De pe 22 octombrie şi până pe 31, în cursul acestor nouă zile, participantele pot da share fotografiilor lor pentru a strânge cât mai multe voturi. În plus, votarea se poate realiza nu doar pe Facebook, ci și în incinta București Mall, unde tablete speciale, cu aplicația concursului instalată, se află la dispoziția clientilor centrului comercial.

În urma primei etape a concursului, în functie de numărul de voturi obținute, vor fi selectate și premiate 15 concurente. Ele vor câștiga cinci carduri Fidelicard cu 15.000 puncte, în valoare de 1500 de lei, și 10 carduri Fidelicard cu 5.000 puncte, în valoare de 500 lei.

Ce poți câştiga tu!

Nu doar ele vor primi premii, ci și cei care votează concurentele, urmând să primească o serie de cadouri surpriză constând în produse disponibile în magazinele din București Mall. Printre partenerii evenimentului se numără Yves Rocher, Gett’s, Sephora, Kenvelo, Cinema Cafe, Time Out, Steilmann şi Tom Tailor.

Pe 31 octombrie, juriul din care fac parte Cătălin Botezatu, Valentina Pelinel,  Dana Săvuica și Răzvan Ciobanu va vota online și va alege cinci finaliste din cele 15 concurente. Acestea vor defila în cadrul unui eveniment high class pe 5 noiembrie, eveniment la care maeștri de ceremonie vor fi Dani Oțil și Răzvan Simion. În cadrul acestuia, juriul select va supune la probe finalistele și va alege câștigătoarea concursului Chipul București Mall. Ea va deveni timp de un an imaginea oficială a primului centru comercial modern din România, fiind recompensată cu un contract în valoare de 5.000 de euro cu o agenție de modele profesionistă și cu o seară de vis alături de Bogdan Vlădău.

Să votăm!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.