Ce bunătăți noi are Fa

Am absentat două zile din pricină de program foarte încărcat, dar și pentru că sunt eu o zăpăcită și nu apuc să mă organizez cum trebuie. Anyhow, am o mulțime de noutăți și zic că-s de-a dreptul bunătăți, căci sunt pe bază de iaurt, dar pentru răsfățul pielii, nu al gustului. Fa a lansat Fa Greek Yoghurt, o nouă pentru îngrijirea pielii în sezonul rece, inspirată de universul zeițelor grecești, în care idealul de frumusețe era pielea perfectă, catifelată și îngrijită.

Formula combină proprietățile unice de hidratare ale iaurtului grecesc cu o aromă de migdale, pentru a oferi pielii o curățare delicată, în timp ce o îngrijește și o hrănește intens, lăsând-o moale și protejată. Noua gamă este potrivită pentru sezonul rece, când pielea are nevoie de hidratare suplimentară și protecție împotriva factorilor externi care o agresează, așa cum sunt frigul, vântul sau căldura.

Și dacă vă întrebați de ce iaurt grecesc, e pentru că acesta conține de două ori mai multe proteine decât iaurtul normal și un conținut dublu de lactoză, minerale și acid lactic, toate cu rol benefic de protejare a pielii, important mai ales în sezonul rece.

fa_greek_yoghurt

 

Fa_Greek_Yoghurt_sapun_solid_100gr_pret_2.49_ron

Noua gamă Fa Greek Yoghurt este alcătuită din gel de duș, săpun lichid și săpun solid, are o formulă ușoară care curăță delicat pielea, îi păstrează echilibrul natural și o hidratează în profunzime.

Prețuri Fa Greek Yoghurt

Gelul de duș Fa Greek Yoghurt e disponibil la 250 ml sau 400 ml și are un preț recomandat de 9,99 lei (250 ml) și 12,99 lei (400 ml). Săpunul solid (100g) costă 2,49, iar săpunul lichid (300ml) Fa Greek Yoghurt costă 9,99 lei.

Încă nu am încercat noua gamă, dar abia aștept să îi fac loc pe etajera din baie. Cred că știți că, atunci când vine vorba despre produse de îngrijire și igienă personală, mă dau în vânt după aromele dulci, după consistențele cremoase, hidratante, așa că-s curioasă de noua gamă Fa.

Cam atât de pe frontul de beauty :) Am absentat vreo două zile, dar să știți că tare mi-a fost dor de voi.

Kisses and hugs!

Cover image © Shutterstock

1 comentariu

  1. suna f bine ! imi place iaurtul…simplu, cu fructe , in bomboane, cu sos de usturoi :-)) De ce nu mi-ar placea si-n gel de dus !??

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.