În centrul atenției, cu Braun. #FashionableLegs, la final de an

Dacă tot e sfârşit de an şi lumea face retrospective şi îşi setează rezoluții pentru anul următor, aş îndrăzni să vă povestesc despre ceea ce a fost pentru mine unul dintre cele mai importante evenimente din viața mea de blogger. Un eveniment cu atât mai important cu cât nu mi-am imaginat niciodată că voi defila pe catwalk, asemeni manechinelor, şi mai mult decât atât, că o voi face alături de oameni speciali, de bloggerițe importante şi de un public atât de frumos.

Da, evenimentul despre care vorbesc este campania BRAUN, pe care ştiți că am derulat-o la finele lunii noiembrie – începutul lunii decembrie. Şi a fost magic evenimentul. Genul acela de proiect extrem de bine gândit, complex, în care nu eşti doar “executant”, ci în care input-ul tău contează. Scriu acum pentru că, aşa cum fac întotdeauna când scriu de evenimente importante, las ideile şi amintirile să se decanteze, pentru a surprinde cât mai bine imaginea de ansamblu.

După vreo 11 ani de presă economică, în care doar am asistat la evenimente şi, foarte rar, la evenimente de beauty sau de fashion, după ceva vreme de blogging, în care am crescut într-un an cât alții în zece (şi da, aceasta este una dintre ocaziile în care îmi permit să las modestia deoparte, pentru că blogul ăsta şi comunitatea din jurul lui îmi sunt teribil de dragi), evenimentul BRAUN e, cu siguranță, unul de povestit nepoților.

În urmă cu aproximativ o lună, la Studio Hermes, din Centrul Vechi, am defilat pe podium purtând o rochie semnată Andreea Bădală, alături de alte zece bloggerițe. Pentru Braun Silk-épil 7 Wet & Dry, creatoarea brandului Murmur a gândit o colecție-capsulă, cu ținute personalizate pentru fiecare dintre noi. 

Eu am purtat cea mai frumoasă rochie din lume, my little precious black dress, pe numele ei Seraphic, accesorizată cu un spiked headband pe are l-am purtat nu pe cap, ci… în talie. În picioare, stilettos simpli, negri. Fetele atât de drăguțe de la Londra 17 mi-au făcut bucle lejere şi un machiaj smokey, care au completat cum nu se poate mai bine ținuta.

Şi au fost emoții. Emoții mari, lumini multe, Ovidiu Buta pe post de MC (deci triplăm emoțiile :)). Şi în centrul atenției, picioarele mele, ale celorlalte zece bloggerițe. Picioarele pe care le alerg şi le antrenez cam 300 de zile pe an, în sesiuni de jogging sau în ore de aerobic. Picioarele care m-au plimbat în locuri frumoase, care m-au suit în vârf de munte sau m-au plimbat prin locul visurilor mele, Malaga.

This slideshow requires JavaScript.

Cu ele am defilat în seara care a şi încheiat campania BRAUN, pentru Braun Silk-épil 7 Wet & Dry

Şi, chiar la câteva ore de la eveniment, le încălțam confortabil şi plecam spre Belgia şi spre Franța, unde am făcut, şi nu exagerez, zeci de kilometri în plimbare. Din când în când, pe străzile Parisului, îmi reveneau crâmpeie din seara evenimentului şi un zâmbet mare îmi lumina fața. Sunt momente care ți se întipăresc nu doar pe retină, nu doar în minte ori în instantanee foto, ci în suflet.

Şi, de fiecare dată când alergi, iar picioarele tale par a suferi, de fiecare dată când bați oraşe imense la pas ori alergi pe scările de la metrou, îți aminteşti acel moment special.

Mulțumirile mele speciale, însă, merg către fetele de la 2 Active PR, mereu atente, mereu acolo, mereu implicate, dar natural, firesc, și nu pentru că trebuie. O echipă foarte calmă, răbdătoare, ca un mecanism de ceas elvețian, o echipă alături de care m-am simțit minunat.

Da, cu maxim egoism, îmi doresc să am parte, anul care vine, de cât mai multe astfel de proiecte complexe. Este, din mai multe puncte de vedere, o provocare să poți aduce unei întregi comunități extraordinare atât informații cât mai clare şi, mai ales, cât mai utile, cât mai ales să poți dărui ceva din campaniile la care participi. Cred, sincer, că o campanie trebuie să aducă valoare în primul rând publicului şi abia apoi bloggerului participant. Şi mă bucur nespus că există deschidere în acest sens, la fel cum sper să fie cât mai multe branduri deschise acestui tip de colaborări.

Cu maxim drag, mulțumesc oamenilor atât de importanți, care m-au ajutat să vin în ajutorul publicului acestui site: vouă cititoarelor fidele, comunității extraordinare care sunt alături de mine în fiecare zi, atât aici, cât şi pe Facebook. Fără voi, nu s-ar fi întâmplat.

Kisses & hugs!

3 comentarii

  1. La multi ani si tot ce iti doresti!
    Sa ai un an nou fericit!

  2. Frumos spus…frumos trait.Multumim pentru cuvintele din finalul postarii si felicitari pentru picioarele lucrate dar feminine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.