Dacă vrei s-o cucerești total

Nimic mai simplu. Îi oferi răsfățul suprem. Da, o să mă mai auziți mult și bine povestind despre Beauty District, nu doar pentru că acolo m-am simțit ca-n Rai, răsfățată și ascultată, ci și pentru că am plecat de acolo cu machiajul perfect, manichiura perfectă, cu coafura perfectă și cu fotografia perfectă. Da, cu experiența perfectă de beauty.

Așa că, dacă ești genul de bărbat care înțelege că unghiuțele nu se curăță și colorează singure, că părul frumos trebuie să încapă, din când în când, pe mâna profesioniștilor, că machiajul e perfect atunci când e executat de un make-up artist; în fine, dacă ești genul de bărbat căruia îi place să-și răsfețe doamna, cumpără-i un card cadou pe care să-l folosească la BEAUTY DISTRICT.

Da, e drept, la fel de bine poți fi mamă, fiică, prietenă, coleg, colegă și poți dărui acest card cadou unei femei dragi.

Lanțul de saloane de frumusețe BEAUTY DISTRICT, fondate de Alexandru Abagiu (makeup artist), Sorin Stratulat (hairstylist) și Cătălina Stoica (nail expert), oferă posibilitatea de a dărui carduri cadou The gift of beauty în valoare de 250, 500 si 1000 lei.

Astfel, problema unui cadou potrivit pentru cineva din familie, de la birou sau partener de afaceri, dispare, căci persoana ce se va bucura de dar poate alege cum să folosească suma, fie că dorește servicii de manichiură, machiaj, vopsit, coafat, tratamente cosmetice sau produse de îngrijire. Unicitatea cardului constă în cutia roșie elegantă în care se află, gata să fie dăruită.

Un card de 250 lei oferă destinatarului posibilitatea de a se tunde și de a-și îngriji unghiile, în timp ce unul de 1.000 lei poate ingloba toate serviciile de care are nevoie o mireasă în ziua nunții sau o adevarată transformare de look.

Cardurile pot fi achiziționate și folosite în oricare dintre cele trei BEAUTY DISTRICT: Șoseaua Nordului 82-92, Calea Victoriei 153 și Stejarii Country Club. Mai multe detalii poți afla aici.

7 comentarii

 1. am fost acolo ca un simplu client si nu e chiar asa. nimic deosebit. ca orice servicii de oricare salon.
  te pup, numai bine in noul an!

  • Mie îmi plac mult serviciile lor, îi consider deasupra multor altor locuri similare. În plus, faptul că te pot coafa, machia și îți pot aranja unghiile în același timp cred că e un serviciu foarte util și, dinc e știu, multe vedete apelează la ei, atunci când au puțin timp pentru a arăta stunning.
   Te pup și eu și mult succes în 2014!

 2. Mi-ai deschis apetitul, o să incerc sigur ceva. Mi-a placut mult look-ul tau, mai ales că, parca ziceai tu atunci, ai mers pe recomandarile lor. Sunt curioasa si de preturi, sunt scumpi?

 3. Suna foarte bine ideea de a te aranja total intr-un singur loc, mai ales pentru o mireasa.Chiar ar fi potrivit un astfel de cadou.

  • ȘI nu oricum, ci de niște profesioniști desăvârșiți. Și, da, sunt de acord, e plin Bucureștiul de saloane, dar deja vorbim despre un alt nivel, cel al eleganței totale și al dăruirii firești în lucrul cu publicul. Am plecat de acolo încărcată nu doar fizic, ci și sufletește. Pentru că oamenii ăia chiar își iubesc meseria și transmit asta nu doar prin niște bucle perfecte ori printr-un machiaj ori o manichiură impecabilă, ci prin starea pe care ți-o transmit, în timpul petrcut acolo.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.