Super idei de zile bune și nopți liniștite, în noul catalog IKEA 2015

Am mai bine de 90% din casă mobilată de la IKEA. Am dulapurile customizate după bunul plac, astfel încât spațiul să fie eficientizat la maximum. Am petele de culoare tot de acolo, măsuța Lack roșie sau biblioteca Billy, am biroul de la care scriu de acolo, pernele, pilotele și multe dintre multele mele cutii :D

Întotdeauna găsesc inspirație acolo, iar catalogul IKEA 2015 aduce 328 de pagini de inspirație. În plus, eu am un catalog maaare, numai al meu, pe care îl tot răsfoiesc de când l-am primit, la evenimentul oficial de lansare. Nu vă puteți imagina câte mobile se mută în capul meu, câte calcule se fac, câte bilețele se umplu cu idei de redecorare.

coperta_cat_15_hi-rez

Tema de anul acesta din catalogul IKEA 2015 este “Aici încep zilele bune și nopțile liniștite”, care ne propune să redescoperim zonele din casă în care confortul e la putere: dormitorul și baia.

PH119553

PH120422

PH120100

PH120101

Ce-mi place teribil la noul catalog e că e presărat cu tot felul de lucruri utile. Are idei de personalizare a spațiului, care pot fi adaptate cu ușurință în fiecare casă. De exemplu, un suport de ghivece se poate deghiza imediat într-un organizator de bijuterii, iar o masă se poate extinde și pe balcon pentru a primi toți musafirii.

Catalog IKEA 2015 – ce idei găsim

De asemenea, conține soluții inteligente pentru folosirea spațiului, având în vedere că mulți dintre noi locuim în case mici, alături de mai mulți membri ai familiei. Iar când spațiul nu poate fi extins, trebuie adaptat :) Un dulap cu oglindă plasat în baie deasupra chiuvetei va salva întotdeauna spațiu, la fel și rafturile sau dulapurile poziționate aproape de tavan, pe care poți depozita lucruri ce nu-ți trebuie zilnic.

PH119444

PH119507

Catalogul conține și idei despre cum poți să redefinești casa, să o adaptezi la schimbările din familie. O draperie poate separa dormitorul părinților pentru a crea un spațiu de joacă atunci când apar noi membri în familie, iar o masă de înfășat poate deveni peste ani micul birou al unui tânăr explorator.

PH120094

PH120646

PH119587

PH121515

Catalog IKEA 2015 online – ediția digitală şi aplicația IKEA Catalogue

Catalogul IKEA 2015 vine, pentru al treilea an consecutiv, cu o extensie digitală îmbunătățită, prin care utilizatorii au acces la noutăți pe tot parcursul anului, imagini 3D, precum și la povești despre produsele și designerii IKEA.

Peste 60 de pagini au conținut extins pentru aplicația IKEA Catalogue, iar conținutul video joacă un rol esențial anul acesta. Au fost create 24 de clipuri care prezintă sfaturi legate de asamblarea produselor, idei de amenajări interioare, soluții și informații despre produsele și materialele folosite.

Prin opțiunea de Realitate Augmentată, poți vedea produsul dorit chiar la tine în casă (îndrepți mobilul spre colțul camerei şi, pe telefon, vezi cum ar arăta acolo, de exemplu, un fotoliu). Anul acesta, opțiunea include 300 de produse. Opțiunea Slideshow îți permite să testezi mai multe soluții pentru camerele prezentate în paginile din catalog, înlocuind produsele din pagină cu altele din aceeași categorie.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, află că și tu vei putea răsfoi catalogul IKEA 2015 în curând. 905.000 de exemplare vor fi distribuite în locuințele din București, Pitești, Ploiești și împrejurimi, între 18 august și 7 septembrie.

Până atunci, îl poți răsfoi online aici.

Kisses and hugs! Și spor la redecorat ;)

1 comentariu

  1. Ma pregatesc sa imi cumpar casa..si Ikea o sa ma salveze mult.Oricum politica lor de marketing este foarte buna.Desi mobila lor nu este cu foarte mult diferita fata de altele..au un fel de a te face sa cumperi de la ei.Iti spun ca ei au exact ce iti trebuie.Iti spun exact ce vrei sa auzi.
    BIG like!

    Plus ca au calitate.Clar o sa plec cu multe de la ei cand o sa mobilez casa :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.