OOTD: Neon is the new black

Uitasem de outfit-ul ăsta neon, purtat când am fost la evenimentul de lansare al colecției OPI Neons. Cumva, contrar obiceiului meu de a mă îmbrăca mai elegant la astfel de evenimente, am ales o ținută mai casual, dar în spiritul colecției, cu multe accente neon.

Anul trecut, oriunde aruncai privirea, vedeai neon. Tricouri, fuste, pantaloni, accesorii – de la cercei și pandantive, la sandale și poșete, toate erau în nuanțe turbate, de la galben, la verde fosforescent, și de la roz la portocaliu. Ba mai mult, un neon la superlativ aș spune că e neon color blocking. Ce să mai, aveam deseori impresia că un artist gigantic se joacă și colorează cu marker la fel de gigantic. Sau că un graffer și-a propus să “neonizeze” mai toate locurile prin care trece, fără a se rezuma la ziduri, desigur.

Un trend care pe mine m-a prins și nu prea, dar din care am adoptat câte ceva, astfel că am rămas în garderobă cu niște piese din povestea asta.

Port top Bershka, fustă no name, geantă no name, sandale Guess. Pe unghii am, cum altfel, nuanța mea preferată din OPI Neons, Down to the Core-al.

Neon outfit

Neon outfit

casual outfit

ootd-neon-8

Neon outfit

karl lagerfeld iphone case

Kisses and hugs! O saptamana perfectă să aveți!

3 comentarii

  1. Fusta aceea e o încântare! ♥
    Iar geanta, cel puțin la fel de încântătoare, culoare-i tare frumoasă! ♥
    O nouă săptămână minunată, Antonia. Pupici!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.