BoConcept lansează o nouă colecție de mobilier şi accesorii

BoConcept anunță lansarea catalogului şi a noii colecții de mobilier şi accesorii pentru 2014, definită de stilul urban caracteristic al retailerului danez.

Începând cu luna septembrie, mai multe culori ca niciodată, combinații de forme şi alăturări inedite îi aşteaptă pe toți pasionații de design interior şi iubitorii de frumos în concept store-ul BoConcept din Galeria Mobexpert Băneasa.

Living_l

Principala caracteristică a colecției pentru 2014 o reprezintă fuziunea armonioasă a contrastelor. Un adevărat melanj de culori reci şi calde, de suprafețe naturale şi din metal, de lemn şi nuanțe neon, de suprafețe nefinisate şi lustruite, metaforic vorbind, împletirea nordului cu sudul, definesc noile piese de mobilier şi accesorii BoConcept. Lumea logică a geometriei şi a ştiinței este amestecată cu cea ilogică, artistică şi ireală, a creativității şi imaginației.

Dining_l

BoConcept 2014: regula e că nu există nici o regulă

Regula BoConcept pentru colecția de anul acesta este aceea că nu există nicio regulă. Metalul îndrăzneț se combină cu betonul nefinisat, iar materialele matlasate cu imprimeurile neon. Dar, pentru cei mai conservatori, există şi o alternativă mai cuminte de amenajare, căci pentru 2014 rămâne în trend decorarea cu ajutorul combinațiilor de nuanțe calde, ton pe ton, pentru interioarele monocromatice.

Produsele vedetă ale noii colecții sunt canapeaua Carlton, un clasic contemporan, scaunul emblematic Hamilton, mesele cu noi forme şi în diverse combinații, şi biroul Cupertino, cu difuzoare integrate, care în ciuda faptului că poate avea un aspect clasic, îşi păstrează funcționalitatea modernă: permite utilizarea boxelor cu ajutorul tehnologiei Bluetooth şi o organizare impecabilă a cablurilor.

Sleeping_l

Designerii BoConcept continuă tradiția de a se inspira din trecut, de data aceasta aducând în contemporan cele mai bune elemente ale mai multor decade, pentru a defini un nou stil avangardist, elegant şi autentic totodată. În colecția de mobilier pentru anul 2014 se regăsesc şi produse deja consacrate, însă reinventate. Culorile şi materialele caracteristice colecțiilor trecute sunt redefinite şi combinate surprinzător pentru a da naştere unor soluții de amenajare complet noi.

working_l

BoConcept, mobilier modern pentru stil de viață urban

BoConcept creează, încă din anul 1952, mobilier modern pentru persoane cu un stil de viață urban. Mobilierul şi accesoriile BoConcept sunt dedicate iubitorilor de design, care investesc energie şi apreciază un strop de imprevizibil în toate aspectele vieții. BoCocept pune la dispoziția clienților săi produse personalizate, unitare şi accesibile. Personalizate – deoarece acestea pot fi adaptate dorințelor şi nevoilor clienților. Unitare – pentru că fiecărui mic detaliu i s-a acordat atenție. Accesibile – deoarece BoConcept îşi răsfață clienții oferindu-le produse de valoare.

Acc_l

fabric_l

2 comentarii

  1. Mi se par simple piesele de mobilier, dar frumoase.A doua poza mi-a atras privirile, nice!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.