Haine noi pentru cel mai bine vândut brandy din România

Alexandrion Grup România lansează o nouă identitate vizuală și un nou ambalaj pentru cel mai bine vândut brandy din România, la 17 ani de la lansarea pe piață a brandului. Cu peste 85 de milioane de sticle vândute, Alexandrion este lider incontestabil pe piața din România și devine, în urma procesului de rebranding, “Noul Clasic”.

Poziția de lider de piață ne obligă să adoptăm în permanență strategii noi de dezvoltare și reinventare a brandului. După aproape două decenii de la lansarea celui mai de succes produs al nostru, am simțit nevoia întineririi brandului. Când am început să dezvoltăm noul Alexandrion 5*, am luat în considerare fiecare element care ne definește și ne-am provocat să găsim cel mai bun mod de a-l îmbunătăți. Rezultatul este un produs nou care își menține valorile clasice și recompensează în continuare consumatorii loiali printr-un gust inegalabil – Bogdan Anghel, Marketing Manager Alexandrion Grup România

Nouă sticlă de Alexandrion are un design unic și elegant, o formă unică și ușor de recunoscut, care păstrează câteva elemente de bază ale ediției precedente pentru a oferi continuitate brandului. Elementele de noutate ale noului design sunt date de logo-ul Alexandrion, imprimat în relief direct pe sticlă și linia curbată poziționată deasupra etichetei. Noua etichetă este compusă din două părți distincte, care completează în mod unitar linia sticlei.

Noua-sticla-Alexandrion-5-stele_KV

Dezvoltarea noii sticle Alexandrion a început în urmă cu 2 ani, în urmă unei licitații internaționale, câștigată de agenția Cartils Branding & Packaging Design din Amsterdam.

Cea mai mare provocare a constituit-o găsirea liantului între realizarea unui design modern și menținerea identității brandului Alexandrion. De altfel, din dorință de a menține ADN-ul brandului, noua etichetă a fost dezvoltată în cadrul Departamentul de Marketing Alexandrion.

Campania de comunicare “Alexandrion, Noul Clasic” cuprinde acțiuni de BTL, PR și beneficiază de un spot TV, ce va fi difuzat începând cu luna noiembrie.

 

6 comentarii

  1. Arată bine, dar să ne spui şi dacă l-ai gustat!

  2. Arata foarte bine, eleganta si stilata aceasta eticheta.Nu am baut niciodata, nu imi plac tariile, dar o sticla as lua, pentru a-mi infrumuseta colectia din bar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.