Beauty news: gama expert Yves Rocher împotriva căderii părului

Beauty news: gama expert Yves Rocher împotriva căderii părului

Astăzi vreau să vă aduc în atenție produsele din gama expert Yves Rocher împotriva căderii părului. Este vorba despre un șampon și un balsam anti-cădere, dar și despre o cură anti-cădere, cu fiole, pentru un tratament de o lună.

Aud tot mai mult în jurul meu că tot mai multe persoane se plâng de căderea părului, în special odată cu venirea toamnei, după o vară în care părul a fost supus atâtor factori externi. Dar nu orice fir de păr care cade ar trebui să ne panicheze; există o cădere normală, firească a părului (în jur de 50-100 fire zilnic), iar dacă ne confruntăm cu o cădere mai severă (undeva la mai mult de 150 fire zilnic), ar fi bine să consultăm un medic.

Pentru acea cădere firească a părului, putem și ar fi indicat să încercăm să folosim produse de îngrijire specifice, mai ales că, după vacanța noastră, părul are și el, mai mult ca sigur, nevoie de vacanță.

Cum spuneam, astăzi vreau să vă aduc în atenție produsele din gama expert Yves Rocher împotriva căderii părului. Mai exact, este vorba despre un șampon și un balsam anti-cădere, dar și despre o cură anti-cădere, cu fiole, pentru un tratament de o lună.

Toate cele trei produse au în compoziție extract de lupin alb, care acționează asupra celor trei cauze ale căderii părului. Cura înmulțește numărul de fire de păr în fază de creștere, sporește creșterea părului și încetinește mecanismul de cădere a părului.

Iar pentru că părul frumos este rezultatul unui scalp sănătos, toate formulele Yves Rocher de îngrijire a părului conțin extract de agave. Acest ingredient activ, inedit în cosmetică, dublează microcirculația de la nivelul scalpului, pentru a-i permite părului să crească mai puternic și mai frumos.

Eficacitate dovedită este de +6480 fire de păr în fază de creștere, potrivit unui test clinic realizat asupra unui grup de 28 de persoane voluntare, timp de trei luni.

În plus, fiolele ce conțin peste 99% ingrediente de origine naturală sunt realizate 100% din plastic reciclat, sunt practice, gradate și oferă doza potrivită pentru fiecare aplicație.

Șamponul și balsamul din gama expert Yves Rocher împotriva căderii părului costă fiecare 29,90 lei, iar Cura anti-cădere are un preț de 95 lei. În plus, în perioada 3 septembrie – 3 octombrie, beneficiezi de -40% la al doilea produs pentru îngrijirea părului. Mai multe informații puteți găsi chiar pe siteul Yves Rocher.

ȘI nu știu cum se face că am dat fără sa vreau peste un text al meu despre îngrijirea părului, din 2012 (da, dacă vă vine să credeți) și mă uitam că și încă de pe atunci eram fană a produselor Yves Rocher. Cred că am folosit ani la rând acel balsam menționat în articol.

1 comentariu

  1. Multumesc mult pentru informatie si pentru recomandare ;)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.