Rețetă: Un dulce de băut rapid, sănătos și cu puține calorii

Mă rog, e mult spus “rețetă”, dar e un amestec pe care eu obișnuiesc să-l prepar adeseori. Așadar, două lingurițe Orzo Sano Vita, două lingurițe XyloSweet, o linguriță de scorțișoară și lapte cât cuprinde. Da, eu beau lapte cu cât mai puțină grăsime și nu că fug de calorii, căci diferențele între laptele cu 0,1% grăsime și celelalte nu sunt chiar atât de mari din punct de vedere caloric. Eu beau laptele așa pentru că nu prea mă omor după gustul de lapte, iar cel cu 0,1% grăsime e mai mult apos decât… lăptos :D.  Poate fi preparat și fără lapte, cu apă sau cu suc de fructe.

Ador scorțișoara, iar despre îndulcitor trebuie să vă povestesc, mai pe larg, într-o altă postare. Eu nu mă omor cu dulcele, dar Orzo tinde să amărască preparatele, indiferent că-l pui în suc de fructe, în iaurt, în lapte. Așa că XyloSweet e perfect.

orzo-drink

Eu beau treaba asta când simt că mă ia picoteala, când, în miezul zilei, mă ia un somn de-aș pune capul pe birouaș puțin… Și ajută. Nu conține cofeină, pentru cei care se feresc de ea, iar Orzo, pentru că e o pudră din cereale, poate fi consumată și de copii.

Kisses and hugs! După-amiază frumoasă!

On ©Shutterstock, women fight junk food :)

4 comentarii

  1. Pe mine m-a convins :D intrebarea este de unde cumpar Orzo si XyloSweet. Sper din suflet sa nu zici iHerb ca am probleme cu ei :))

    • As we speak, mi-am făcut un iaurt cu bucățele de casă, orzp, o linguriță de XyloSweet și niște linguri generoase de amestec de tărâțe :D Nici vorbă cu iherb, Orzo au și la Mega, de la Sano Vita, iar XyloSweet găsești în Plafar, Catena și cred că am mai zărit pe undeva. Pe mine mă ține luni bune o pungă de 1,3 kg, că nu prea îl folosesc combinat cu altceva în afara de Orzo.

  2. Antonia, câteva idei de suplimente sănătoase care să ajute la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor? :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.