Cum poți beneficia de consultații dermatologice gratuite?

Vara aceasta, nimic mai simplu. Trebuie doar să fii atent când caravana NIVEA va ajunge în oraşul tău şi poți  beneficia de consultații dermatologice gratuite.

Este a treia ediție a caravanei pentru întreaga familie – NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE, modalitate prin care cei interesați primesc, alături de consultația propriu-zisă, şi recomandări personalizate de produse şi testare pe loc. Dermo-consultanții NIVEA vor oferi răspunsuri la orice întrebare legată de produse şi de modul de îngrijire a pielii fiecărui membru al familiei.

consultații dermatologice gratuite

Mai mult, pe lângă consultații dermatologice gratuite, poți avea parte și de promoții atractive, cu surprize la orice produs cumpărărat, de la mostre gratuite, testare de produse şi oferte speciale, până la face paiting şi baloane pentru cei mici, dar şi poze de familie gratuite.

Principalul scop al proiectului este acela de educare a consumatorului în ceea ce priveşte îngrijirea pielii.

IMG_8640

Caravana NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE va fi prezentă în următoarele 13 oraşe: Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Bacău, Târgu-Mureş, Alba Iulia, Arad, Timişoara, Brăila, Constanța, Mangalia, Piteşti şi Craiova, iar activitățile vor avea loc între orele 13:00 și 21:00.

Aveți grijă de voi! Kisses and hugs!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.