Pentru copilul frumos din tine

Vara aceasta, Disney lansează în cinematografe super-producția “Avioane: Echipa de intervenții“. Nu ratați noile aventuri ale eroilor din “Avioane”, care, de data aceasta, dau măsura curajului lor în lupta cu flăcările care amenință un parc național.

Produs în 3D, noul film marca Disney îl aduce în prim-plan pe Dusty Crophopper (Stropi Agrarescu – în traducere) care îşi uneşte forțele cu un escadron de pompieri de elită şi trece prin câteva încercări care îl transformă într-un erou adevărat.

PLANES: FIRE & RESCUE

Comedianul Dane Cook dă voce lui Dusty Crophopper şi face echipă alături de alte nume cunoscute din industria cinematografiei americane, care şi ele dau viață personajelor din “Avioane: Echipa de intervenții”. E vorba de Ed Harris, Julie Bowen, Wes Studi.

Copiii, dar şi adulții care vor merge să vadă filmul în România, îi vor auzi ca voci ale personajelor principale pe actorii Claudiu Maier (Stropi Agrarescu) şi Vlad Rădescu (Ofițer Vârtej).

PLANES: FIRE & RESCUE

Regizată de Bobs Gannaway şi produsă de Ferrell Barron, noua producție Disney promite să aducă doza de adrenalină necesară unei veri fierbinți şi să readucă în prim-plan supereroi deja cunoscuți şi iubiți de copiii din toată lumea.

Prima parte a animației Disney – “Avioane” – a intrat în cinematografe începând din 9 august 2013, reuşind un succes de box office echivalent cu încasări de 219 milioane de dolari în întreaga lume.

Cea de-a doua parte se anunță o ispravă cel puțin pe măsura celei dintâi şi intră în cinematografele 3D din întreaga lume din 18 iulie.

PLANES FIRE & RESCUE

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.