Roz de primăvară: Apivita Rose Pepper

Dacă-mi zici rose, nu pot să zici că nu mă sensibilizez. Dacă, însă, îmi zici pepper, m-ai dat gata :) Îmi plac mult mirosurile florale, dar le ador în combinație cu mirosuri mai aspre, precum cele ale unor condimente sau cel al frunzelor uscate de tutun. Așa, îmi devin perfecte, mi se pare că blândețea aceea capătă mai multă profunzime, o nuanță mai sălbatică, mai sexy.

Deși am încercat să fiu cuminte și să ajung la evenimentul de lansare al noi game Apivita, Rose Pepper, din motive de haos în programul meu, nu am mai reușit. Fetele de la PR au fost însă tare drăguțe și s-au gândit să-mi coloreze în roz îngrijirea de primăvară.

Așa că, de săptămâna trecută, folosesc, zi de zi, Crema pentru fermitate și remodelare Apivita Rose Pepper, ce conține extract de piper roz și 97% ingrediente naturale. Crema e menită să confere fermitate și să mențină elasticitatea pielii, prin combaterea grăsimii localizată pe șolduri, coapse și talie. Pielea rămâne hidratată și revitalizată, iar uleiurile esențiale de trandafir, ienupăr și piper negru revigorează simțurile și conferă o stare de bine.

Ce mai conține gama Rose Pepper?

Pe lângă Apivita Rose Pepper, gama conține Ser intensiv pentru fermitate și remodelare corporală (cu extract de ardei roșu, trandafir, piper negru și alte 12 uleiuri esențiale prețioase), Cremă pentru fermitate și remodelare corporală (cu extract de piper roz și 97% ingrediente naturale), ulei de masaj pentru remodelare corporală (cu 100% ingrediente de origine naturală, extract de piper roz și o combinație activă de 15 uleiuri esențiale), gel de duș cu uleiuri esențiale (cu 84% ingrediente naturale).

Apivita Rose Pepper Cream

Ce nu conține gama Rose Pepper?

Parabeni, silicon, ulei mineral, propilen glicol, etanolamină, ftalați.

Ca primă impresie, după o săptămână de folosire, crema de la Apivita mi se pare foarte eficientă. E drept, susțin procesul și cu sport, ca întotdeauna, am în plan să mai scap de vreo trei kilograme, așa că încerc să strecor în programul meu, tot mai aglomerat (și cu multe schimbări, în ultima vreme), și câteva minute ale mele cu mine, în care să am grijă de corpul meu.

Cu siguranță vă va plăcea noua gamă, eu zic să o căutați în magazinul Apivita, din Băneasa Shopping City, dar și în farmaciile Sensiblu.

O primăvară roz să aveți, dragilor. Pe curând!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.