Dance, baby, dance!

Nu știu ce ați făcut voi de Ziua Dansului. Eu, spre rușinea mea, nu am dansat. Nu am mai dansat de multă vreme. De prea multă vreme. Iar ultima dată când am făcut-o, era la școala de dans Arthur Murray, când cel mai simpatic și mai răbdător profesor de dans mi-a explicat, cu calm, pașii. Am dansat tot felul de dansuri, însă îmi doresc de mult să știu rumba, salsa și tango.

Și e tare simpatic, căci am aflat că acestea sunt, de altfel, și cele mai iubite stiluri de dans în studioul Arthur Murray București, după doi ani de prezență în România. 

Când dansez, uit de orice. E ca la cycling, ca la alergat, doar că la dans învăț să-mi exersez și delicatețea. Uit de angoase, de “de ce?”, de multe.  Uneori, chiar îmi amintesc de mine.

Da să revin la ce vă povesteam despre oamenii ăștia atât de mișto și de profi de la Arthur Murray București, franciza a celei mai mari rețele de școli de dans din lume. În primii doi ani de prezență în București, împliniți în aprilie, cele mai iubite stiluri de dans de societate de către adulții amatori care au urmat cursuri de dans au fost tango, rumba și salsa, urmate de vals, cha-cha și rock-n-roll.

Eliminarea stresului, tonifierea și dorința de a petrece timp într-o activitate fizică plăcută și relaxantă sunt cele mai întâlnite motivații care îi fac pe adulții din București să pășească pe ringul de dans al școlii Arthur Murray.

Dacă vreți să scăpați de stres, să vă distrați și să cunoașteți niște profesori de dans wow, atunci notați adresa: Strada Nicolae Caramfil nr. 87, la etajul 2.

Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

Vă las cu urări de bine, de bun, de tihnă și de frumos. Să petreceți clipe minunate alături de cei dragi.

Un Paște fericit, dragilor.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.