Activia Cereale Intergale, cu 25% mai multe cereale și fructe. Bonus: concurs

Fete multe, bloggerițe frumoase, delicii sănătoase și noi promisiuni pentru un 2014 mai sănătos. Așa a relansat Danone unul dintre produsele mele preferate, când am chef să mă răsfăț și să fac o pauză din alergătura și munca de peste zi. Acum, Activia Cereale Integrale are cu 25% mai mult cereale și fructe.

Doar mă știți că-s exaltată atunci când vine vorba de viață sănătoasă, de mișcare pentru un trup sănătos, de mâncare sănătoasă, dar gustoasă. Evit dulciurile, dar din când în când îmi place să mă răsfăț cu ceva gustos.

Activia – cinci variante de produs pentru momentul de răsfăț

Din noua gamă, găsiți deja pe rafturile magazinelor cinci variante de produs: Activia Cereale integrale Musli, Activia Cereale integrale germeni de grâu, Activia Cereale integrale Musli și căpșuni, Activia Cereale integrale fructe de pădure și Activia Cereale integrale Musli și piersici.

Cu ceva timp în urmă, vă povesteam că Activia a desemnat-o pe Mihaela Rădulescu “Maestra stării de bine”, iar acum campania continuă prin lansarea noii formule de Activia Cereale Integrale.

colaj-activia

Alături de iaurt, cerealele integrale – grâu, orz și ovăz – păstrează învelișul bobului bogat în fibre, vitamine și minerale, iar fructele dau un plus de gust și savoare. Totodată, bacteriile lactice vii din iaurt ajută digestia lactozei, pe care unii dintre noi o tolerăm mai greu, iar calciul contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Activia conține fermenți și bacterii probiotice Bifidus ActiRegularis. Denumite științific Bifidobacterium animalis subspecia lactis, utilizate exclusiv de Danone, acestea sunt bacterii prietenoase izolate din produse lactate și contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale, gardian al sănătății.

Activia te provoacă la concurs

Dar asta nu e tot. Odată cu lansarea noii formule, Activia te provoacă la concurs, un concurs online, pe cât de simplu, pe atât de atractiv. Nu trebuie decât să intri pe www.cerealeintegrale.activia.ro, să-ți creezi propriul iaurt Activia, și poți câștiga o rochie realizată de un designer român sau iaurt pentru o lună de zile.

mihaela radulescu activia

5 comentarii

  1. sustin campania si vreau sa ma schimb in bine!

  2. Pe cel cu Fructe de Pădure nu l-am încercat încă.Îmi place să descpăr noi sortimente, pentru că mă plictisesc repede.

  3. Deosebit si cel cu ovaz si nuci!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.