Bronze, Silver, Gold și Platinum – ce aduc nou abonamentele World Class

Vrei să te antrenezi cu prietenii tăi, simți nevoia să îți diversifici activitățile la sală sau pur și simplu ai nevoie de o sală lângă tine – la birou, acasă, în locul unde ieși cu cei dragi? 17 cluburi, 325 de instructori și antrenori certificați, peste 50.000 de clase derulate anual, 11 piscine și 530 de biciclete de cycling sunt doar câteva dintre facilitățile la care ai acum acces, în funcție de ceea ce îți dorești, cu noile abonamente anuale World Class.

World-Class

World Class România aduce prin patru categorii noi de abonamente anuale: Bronze, Silver, Gold și Platinum. Fiecare dintre cele patru noi tipuri de abonamente include accesul la mai multe cluburi. Mai exact, abonamentul Bronze oferă acces în șapte cluburi World Class din București și țară, iar Silver în alte trei cluburi, alături de cele șapte din categoria inferioară (Bronze).

Abonamentul Gold le permite membrilor accesul în 13 cluburi, iar cei care optează pentru Platinum pot accesa întreaga rețea World Class, inclusiv cluburile premium – World Class Grand și Downtown – și cluburile din țară.

Pachetele Bronze, Silver, Gold și Platinum pot fi deja achiziționate la oricare dintre cluburile World Class, iar vechile tipuri de abonamente, realizate pe 12 luni, au fost convertite la noua formulă.

Eu am fost la CXWORKX, la Aqua, la Bag Boxing și sunt clase foarte bune, care nu mi-au solicitat deloc sau aproape deloc zona lombară (cu care am probleme, motiv pentru care sunt în căutarea unor noi clase).

Fac fix 20 minute pe jos până la Mega Mall și, sincer, cele patru zile fără mișcare, zile în care am plâns de ciudă și care au fost independente de voința mea, m-au făcut să-mi dau seama, a mia oară, cât de bine e să te miști. Pentru mine, înotul e varianta cea mai bună, dar nu o să mă feresc de clasele care îmi pun la lucru spatele, abdomenul – zone pe care trebuie să le întăresc bine de tot.

Oricum ar fi, faceți mișcare zilnic. Corpul vostru o să vă mulțumească.

Să aveți o săptămână liniștită!

Sursa foto © Shutterstock.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.