3 parfumuri noi de încercat vara aceasta

Deși am dat recent o raită prin câteva parfumerii, pentru că eram pe fugă și căutam ceva anume, nu am avut răgaz să-mi bag nasul prin noutăți. Dar n-au trecut nici două zile și le-am primit, cel puțin pe o parte dintre ele, pe e-mail. Mai jos, trei dintre ele, iar eu trebuie să încerc noul parfum Marc Jacobs, Mod Noir. Dar să le luăm pe rând.

Din iunie, exclusiv în Kendra, a apărut pe rafturi CK one summer, un parfum unisex fructat-citrat.

CKone-Summer15-EDT-Packshot-Straight_reflect

Are note de vârf de lime și coajă de lămâie, boabe de ienupăr, pepene verde înghețat, note de mijloc – ghimbir, anason, castravete și note de bază – mosc, chihlimbar, patchouli. Apa de toaletă spray are prețul de 165 lei/100 ml.

O noutate care m-a făcut curioasă, cum vă spuneam, dar pe care n-am apucat încă să o adulmec e Marc Jacobs Mod Noir, un parfum floral care se deschide cu note fresh de verdeață, continuă cu aroma de gardenii și se sfârșește cu parfumul cremos, dens, de mosc. Parfumul se găsește exclusiv în Sephora.

marc jacobs mod noir
Marc Jacobs Mod Noir EDP Roller Ball 10ml – 94 lei
Marc Jacobs Mod Noir EDP 30ml – 234 lei
Marc Jacobs Mod Noir EDP 50ml – 323 lei

Vă place Scott Eastwood? Ei bine, atunci ochii și bugetele pe noul Davidoff Cool Water Love The Ocean Limited Edition. Unde mai puneți că, pentru fiecare sticluță de parfum vândută, Davidoff va contribui la protejarea a 10.000 metri pătrați de ocean, în cadrul campaniei Love the Ocean. Iar Scott Eastwood, că vă întrebam de el, se alătură, anul acesta, campaniei.

Ediția limitată va dispune de un ambalaj din neopren albastru, cu un fermoar de un verde viu, imitând costumele de scafandru folosite de exploratorii proiectului Pristine Seas.

DAVPARF1076

Dacă vă interesează și prețurile, iată-le: Davidoff Cool Water man EDT 75 ml – 220 lei, Davidoff cool water man EDT 125 ml – 318 lei, Davidoff Cool Water Night Dive Man EDT 75 ml – 220 lei, Davidoff Cool water Night Dive Man EDT 125 ml – 318 lei, Davidoff Cool Water Woman EDT 50ml – 220 lei, Davidoff Cool Water Woman EDT 100ml – 318 lei.

Eu am intrat, zilele trecute, prin Sephora, Douglas și Kendra, iar din ultimul am și ales un parfum, pentru că domnișoară extrem de drăguță nu s-a ferit să-mi spună că parfumul pe care zl căutam eu era la ofertă specială, foarte avantajoasă, în set. Oferte interesante am văzut și in Douglas, promit să documentez mai mult la fața locului :D

Altfel, parfumul pe care l-am folosit mult luna aceasta este Guess Dare, care e foarte fresh și mi se pare perfect pentru o zi de vară, indiferent de ocazie.

Voi v-ați achiziționat vreun parfum, în ultima vreme? Sau aveți vreunul pe lista de shopping?

Kisses and hugs!

Sursa foto deschidere © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.