Wella NuTree

Viață noastră e făcută din elemente. Că într-un puzzle jucăuș și niciodată la fel. Și dacă stai bine să te gândești, la fel stă treabă și cu frumusețea, nu-i așa? E minunat să simți că te poți întoarce către natură. Că poți alerga să mângâi o floare sau să îmbrățișezi un copac.
Wella Professionals Elements e prima linie de îngrijire inspirată de natură din portofoliul brandului. Formula nu conține parabeni, sulfați sau coloranți artificiali, dar e îmbogățită cu extracte naturale și panthenol protejează cheratină din păr de până la 10 ori mai mult.

Complexul de îngrijire NuTREE este esența gamei Elements. Acesta combină deopotrivă natură cu știință. Extractul de arbori formează un scut protector în jurul firului de păr, panthenolul hidratează, hrănește și ajută la reținerea și sigilarea umidității. Tehnologia EDDS încapsulează cuprul care provine din apa cu care ne spălam și care are un efect dăunător asupra cuticulei.

Cele patru produse din colecția Elements oferă îngrijire completă părului fără niciun compromis în ceea ce privește rezultatele.

Wella Renewing Shampoo oferă hidratare părului și îl hrănește de la rădăcini până la vârfuri.
Wella Renewing Conditioner întărește fiecare fir de păr din interior spre exterior, păstrând vitalitatea naturală a acestuia. Wella Renewing Mask este un tratament ce reface și protejează structură internă a părului. Wella Conditioning Leave-în Spray acționează în două faze, îngrijind și protejând părul de stresul zilnic. Totodată, descurcă părul oferind și o fixare ușoară.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.