Voi cum sunteți frumoase când…?

Da, chiar vreau să vă întreb asta. Eu sunt un om obișnuit, poate cu câteva calități, dar și cu multe defecte. Și chiar sunt curioasă cum, după o zi care începe la 6:00, reușiți să vă mențineți prospețimea și târziu în noapte, să fiți frumoase.

Am fost azi încartiruită de dimineață până seara, în aceeași sală. Nimic rău în asta, nu mă plâng, e ceea ce mi-am dorit și mi-am lucrat căpșorul în toate orele astea. Dar când, după atâtea ore, trebuie să ajungi la un eveniment, la care trebuie să fii cât de cât fresh, ca să nu mai zic frumoase, cum naiba faci?

Eu am mai mereu la mine ruj, un pic de blush și un pic de anticearcăn. Cu toate astea, ceva lipsește, adeseori. Adeseori, orice aș face, ceva din mine lipsește. Pe dinafară mai puțin. Dar nu se vede, cred. Mă mai complimentează lume, deci cred că nu dau semne de rău. Dac aș putea vorbi…

Altfel, săptămână grea, multe de învățat, lume, evenimente, pisici, somn, sală, vin, hârtii, aspiratoare, ploaie, pinguini, șosete verzi, mici și verzi, copii triști, dicționare, tristețe, amar, bucurie, dor, durere de dor.

A máquina parou, deixou de tocar…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.