Ştirile săptămânii 21-27 august

Hello, hello! Sper că aveţi o duminică frumoasă şi că vă bucuraţi de fiecare clipă. Eu am pus cap la cap câteva dintre ştirile săptămânii (de beauty, dar nu doar ). Aşa, ca să ne bem cafeaua împreună. Vă las cu noutăţile, un sfârşit de săptămână cât mai bun!

Apa termală elmiplant se relansează şi o găsiţi de-acum într-un ambalaj nou. Costă 16 lei.

apa termala elmiplant

C-THRU are o recomandare pe final de vară: gama Black Beauty, cu aromă oriental-lemnoasă, presarată cu note de vârf de citrice şi condimente. Produsele gamei sunt disponibile în următoarele variante: Deo Body Spray, 150ml – 12,5 lei || Deo Natural Spray, 75 ml – 20,5 lei || Eau de Toilette, 30ml – 32 lei.

C-THRU Black BeautyMELKIOR a lansat paletele potrivite pentru fiecare culoare a ochilor. Dacă ai ochii verzi, albaştri ori căprui, vei găsi câte o paletă cu câte şase farduri, creată special de make-up artiştii Melkior pentru a ţi se potrivi cât mai bine.Melkior palete farduri

Închei “Ştirile săptămânii” cu o noutate… pe două roţi. Evolio atacă piaţa bicicletelor electrice cu două modele: X-bike şi X-bike mini. Bicicletele au o autonomie de 40-100 km, pot funcţiona atât în regim hybrid, cât şi asistat. Costă 6499 lei, respectiv 5999 lei.

evolio xBike

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu