Ştirile săptămânii 21-27 august

Hello, hello! Sper că aveți o duminică frumoasă şi că vă bucurați de fiecare clipă. Eu am pus cap la cap câteva dintre ştirile săptămânii (de beauty, dar nu doar ). Aşa, ca să ne bem cafeaua împreună. Vă las cu noutățile, un sfârşit de săptămână cât mai bun!

Apa termală elmiplant se relansează şi o găsiți de-acum într-un ambalaj nou. Costă 16 lei.

apa termala elmiplant

C-THRU are o recomandare pe final de vară: gama Black Beauty, cu aromă oriental-lemnoasă, presarată cu note de vârf de citrice şi condimente. Produsele gamei sunt disponibile în următoarele variante: Deo Body Spray, 150ml – 12,5 lei || Deo Natural Spray, 75 ml – 20,5 lei || Eau de Toilette, 30ml – 32 lei.

C-THRU Black BeautyMELKIOR a lansat paletele potrivite pentru fiecare culoare a ochilor. Dacă ai ochii verzi, albaştri ori căprui, vei găsi câte o paletă cu câte şase farduri, creată special de make-up artiştii Melkior pentru a ți se potrivi cât mai bine.Melkior palete farduri

Închei “Ştirile săptămânii” cu o noutate… pe două roți. Evolio atacă piața bicicletelor electrice cu două modele: X-bike şi X-bike mini. Bicicletele au o autonomie de 40-100 km, pot funcționa atât în regim hybrid, cât şi asistat. Costă 6499 lei, respectiv 5999 lei.

evolio xBike

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.