Shopping outfit: bunny skulls & croc [Ro only]

După cum vă spuneam şi pe Twitter, aseară am fost să caut un cadou prietenei mele. Şi zău că am răscolit AFI Cotroceni şi nu m-am putut hotărî. În fine, astăzi o iau de la capăt şi sigur trebuie să găsesc cadoul perfect.

Am plecat relativ devreme spre mall, pe la 17.00, însă eu încă nu m-am obişnuit cu întunericul care se lasă atât de devreme. Prin urmare, pozele cu outfit-ul purtat aseară au fost oarecum compromise. Am reuşit, totuşi, să mai scot ceva din ele. Nu-i cine ştie ce outfit, doar că sunt înnebunită după geantă, iar balerinii sunt unii dintre cei mai comozi pe care i-am avut vreodată.

Pentru că m-am enervat atât de tare că nu i-am gasit ceva frumos, frumos, n-am avut pic de răbdare să mă uit după ce ştiam că-mi trebuie mie. Am pus ochii însă pe un pulover la Stradivarius şi pe o pereche de cercei şi o pijama la Koton. Altfel, m-am deprimat crunt când am ajuns la raftul Clinique, în Sephora. Ştiam că All about eyes e o cremă scumpuță, însă chiar nu mă pot convinge să dau 175 de lei pe-un borcănel făcut pentru liliputani. Mai am ceva din Cosmetic Plant şi apoi aş fi vrut să încerc Herbalife, pentru că tocmai ce-am citit un review astăzi.

În fine, țineți-mi pumnii să găsesc The Gift astăzi :D.

O zi de vineri uşoară şi frumoasă!

 

 • T-shirt (wool): Zara
 • Fustă: 327 – RO brand (mor după those bunny skulls :P)
 • Tights: C&A
 • Balerini: no name (China wholesale)
 • Bag: thrifted
 • Trench: no name (from a Ro clothing factory)
 • Cardigan: H&M

6 comentarii

 1. FOATE DRAGUT! :*:*Ai gasit cadoul?

 2. Ce gentuta draguta!!! Foarte chic! :)

 3. Bine ai gasit cadoul:X

 4. Cute outfit! Geanta e foarte frumoasa.:*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.