The place to be in Promenada

Vă povesteam, zilele trecute, cum am văzut PROMENADA înainte de a se deschide către publicul larg. E un loc frumos de shopping şi timp liber, e un loc unde îți poți bea cafeaua bună, Starbucks sau any other choice, pe terasa descoperită de la ultimul etaj.

Pentru mine, e un loc destul de apropiat de casă, unde am o selecție tare faină de magazine, multe dintre ele cu un concept special.

THE BODY SHOP a deschis, în noul centru comercial PROMENADA, un magazin special, un concept store The Pulse, despre care vă povesteam mai multe aici.

Mi-au plăcut teribil aşa-numitele “Beauty Bars” pentru skincare şi make-up, locuri amenajate special, unde poți lua loc şi te poți bucura de produse pe care le testezi pe propria piele, de cataloagele de beauty şi produse care-ți stau la dispoziție pentru a le răsfoi, de machiajele gratuite pe care staff-ul The Body Shop le realizează folosind produsele brandului.

De asemenea, poți primi consultanță de frumusețe din partea specialiştilor THE BODY SHOP şi poți trece în revistă foarte uşor întreaga varietate de produse THE BODY SHOP.

The-Body-Shop-1

The-Body-Shop-2

The-Body-Shop-3

The-Body-Shop-4

The-Body-Shop-5

The-Body-Shop-7

The-Body-Shop-8

The-Body-Shop-9

E un magazin superb, în care mi-am dat seama câte dintre produsele The Body Shop trecuseră neobsevate prin fața ochilor mei înainte de magazinul ăsta.

Totodată, am avut ocazia să adulmec noul White Musk Smokey Rose, o alternativă la celebrul, din 1981 deja, parfum White Musk. Miroase foarte, foarte bine, vă recomand să-l încercați.

Ați trecut prin noul magazin The body Shop din mall-ul Promenada? Cum vi se pare? Ce-ați ochit de acolo?

1 comentariu

  1. Zici ca intri intr-un colt de rai, foarte frumos si ingenios amenajat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.