Primul mall din România te cheamă la concert

București Mall organizează un concert susținut de Direcția 5 pentru a marca aniversarea celor 14 ani de istorie a modei și a distracției. Primul mall din România se deschidea în 1999 pentru toți românii, lansând un nou concept de cumpărături și petrecere a timpului liber.

Sărbătoarea a început încă din primele zile din septembrie, când s-a lansat campania Buletin de București Mall. Vizitatorii au devenit “Cetățean du Mall”, un statut simbolic, în baza căruia au beneficiat de numeroase reduceri în magazinele partenere.

Perioada aniversară a continuat cu o aplicație pe pagina de Facebook a București Mall, unde fanii au trimis poze din anul 1999, sub conceptul “Mall-ancholia“. Cele mai populare 50 de poze urmează să fie răsplătite cu premii speciale.

Joi, 26 septembrie, începând cu ora 19:30, sunteți așteptați la concertul aniversar Direcția 5, la fântâna din București Mall.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață, prin portofoliul său de proiecte de retail, residence și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături și distracție din București, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chișinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul orașului. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

4 comentarii

  1. Ce frumos…Imi plac baietii de la Directia 5!

  2. Bine ca ne-ai anuntat :) Eu voi merge.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.