Parfumul de care m-am reîndrăgostit

Mi-am dat seama că, deşi sunt o mare amatoare de parfumuri, nu v-am povestit niciodată despre aromele din sertarul meu. Ca obicei de consum, tind să am un parfum destul de mult timp. Dau doar două-trei pufuri şi îmi e suficient. Am avut o perioadă în care am tot cumpărat, aşa că acum am ceva provizii şi pot alterna aromele, după dispoziția pe care o am în ziua respectivă.

Şi mai am un mic secret. De fapt, e tot o obişnuință: îmi place să folosesc parfumuri mai speciale, dacă ziua o cere sau dacă eu simt nevoia, pur şi simplu. Altfel, aleg parfumele anonime şi să ştiți că am avut şi surprize plăcute, de-a lungul vremii (nişte parfumuri de la Zara, de exemplu, m-au surprins foarte plăcut şi, dacă vreți, vă povestesc).

O să vă prezint, într-o zi, mica mea colecție (e mult spus “colecție”, cred că-s până în zece parfumuri, dar pentru mine e atât de mult). până atunci, vă arăt unul dintre parfumurile de care m-am reîndrăgostit zilele acestea şi încă mai pot să-l port pentru că nu e foarte cald afară.

Este vorba despre Trussardi Inside, cu aroma orientală, de mirodenii proaspăt sfărâmate, împreună cu câteva boabe de cafea, peste care creatorul a suflat delicat petale de trandafir şi flori de frezie, mireasmă de musc, tec şi ambră. E un parfum senzațional, cu un amabalaj de zile mari, simplu la exterior, dar sofisticat în interior. L-am purtat la o ținută simplă, la care am asortat brățările cumpărate recent.

Cred că găsiți Trussardi Inside în orice parfumerie, online sau offline. Nu e un parfum “universal valabil”, chiar şi pentru mine poate fi greu de digerat şi îl folosesc doar în anumite perioade din an. Cu toate acestea, rămâne unul dintre pereferatele mele.

Kisses, hugs şi parfumuri de vis!

14 comentarii

 1. Si eu sunt pasionata de parfumuri, desi nu am extrem de multe — in jur de zece. Nici nu vreau sa am prea multe parfumuri, pentru ca atunci nu le-aa mai aprecia la fel, si m-as plictisi de ele. Sotul meu stie de pasiunea mea pentru parfumuri si imi face cadou cate un parfum ori de cate ori are ocazia (sau cand e in pana de idei pentru alte cadouri. :) ) asa ca majoritatea parfumurilor pe care le am in colectie sunt cadouri de la el. Printre preferatele mele sunt Dior Addict, Chanel Coco Mademoiselle, Lacoste Touch of Pink.

  • Si mie tot sotul mi le face cadou, insa tot cam pe la zece am ajuns si eu si l-am rugat sa se reorienteze, ca e pacat de ele. O perioada, mi-am cumparat singura de la cineva care le aducea la birou tot felul de parfumuri la pret bun. Culmea e ca asa am descoperit o mare parte dintre cele pe car ele iubesc azi. Pe Trussardi Inside asa l-am descoperit, la fel si pe Salvatore Ferragamo si mai sunt cateva.

 2. Care parfum de la Zara ti-a placut?Sunt in cautare de noi arome si as vrea ceva mai deosebit:D

  • Ai noroc, ca n-am aruncat sticlutele celor doua pe care le-am terminat si care mi-au placut mult :P Eu arunc sticlutele goale, desi unele sunt frumoase si le foloseam sa mai parfumez dulapul, ca se spune ca sunt ghinion si paguba.
   Revenind, am avut Zara White Jasmine – superb, floral, usor dulceag. Asta a fost primul, asa a inceput relatia mea de prietenie cu parfumurile lor. Passion for Chocolate e superb si miroase fix a ciocolata. Poate e usor mai mult alcoolizat, dar asta doar in momentul in care te dai, dupa care se estompeaza. Zara Iris e cea mai recenta descoperire si mi se pare si cel mai spornic. Mirosul e tot floral, dar un floral vanilat parca, mai girlie, perfect pentru zi. E destul de dulce si asta, dar oricm nu e foarte persistent, iar eu nu-mi dau foarte mult. Pe astea le am eu si imi plac mult.
   Dar sa stii ca eu mi-am bagat nasul prin toate sticlutele din Zara (La Bucuresti Mall aveau mai multe, parca) si mi-au plauct mult aproape toate. Mi-e greu sa ma hotarasc la unul singur.

 3. ok,mersi inca o data

 4. de unde cumparati parfumuri zara?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.