Pentru momente mai grele

Ştiți momentele acelea, din filme, în care totul se mişcă – oameni, maşini, păsări, frunzele din copaci, norii de pe cer – iar un singur personaj e înlemnit, în mijlocul tuturor, şi totul se mişcă în jurul lui?

Prețuim liniştea infinit mai mult în mijlocul gălăgiei. Apreciem diminețile libere atunci când nu le avem. Înțelegem gustul cafelei atunci când e ancoră în trezirile fără surprize. Ne dăm seama cât de important e ce avem când ceva în echilibrul nostru se clatină. Aşa e firea omului şi poate că aşa trebuie să fie.

În agitația cu care a început săptâmâna aceasta, săptămână în care o să am nevoie de toată energia pozitivă de care pot face rost, am uitat şi de machiaje, şi de asortat haine şi de multe altele. Am tras pe mine bătrâna mea rochie pieds-de-coque, o pereche de cizme, da, aceeaşi geantă despre care spuneam că trebuie să mai iasă din peisaj ca să facă loc altora.

Dar, într-un moment de linişte, un moment al meu cu mine, am scos dintr-o cutie un parfumel mic, mic, o mostră, dar specială, împachetată într-o cutie frumoasă, miniaturală, din catifea vişinie. Şi, pentru un moment, totul a rămas într-o fumoasă plutire.

La o documentare, înțeleg că parfumul a fost lansat anul acesta, iar maginea este Laetitia Casta. Noah Mills a fost fericitul care a avut bucuria să joace alături de ea în clipul de promovare D&G Intense.

În adâncul sufletului femeii Dolce&Gabbana zace o forță: o putere şi o pasiune voluptuos de intensă. Momentele în care aceatsă forță e aprinsă sunt momentele pentru Intense.
– Domenico Dolce & Stefano Gabbana

  • Note de bază: lemn de santal şi marshmallow
  • Note de mijloc: tuberoză şi floare de portocal
  • Note de vârf: mandarină verde şi neroli

Alături de o ceva mai veche dorință, cu care mi se pare că seamănă mult, Dolce & Gabanna Intense e pe wishlist-ul meu. În perioade agitate, parfumurile calde mă liniştesc.

dolce-and-gabbana-perfumes-intense-fragrance

6 comentarii

  1. De unde “faci rost” de energie pozitiva ? Asa de mare nevoie am si eu… Imi place cum ai scris, imi place ca te bucuri de un strop de parfum, imi place de tine pentru ca ma influentezi in sens pozitiv.

  2. Avem nevoie de o supapa de siguranta, de un coltisor de unde sa ne tragem seva, noi femeile.Fiecare avem momente de cumpana, mai mari sau mai mici, apoi ne ridicam si suntem din nou puternice.Iti doresc sa treci cu bine peste provocarile acestor zile.

  3. Iti transmit cat pot din energia mea pozitiva! Sa ne auzim in weekend cu tonus bun si zambet pe buze!

  4. O sa-l caut si eu , sigur miroase sublim, eu am folosit ani de zile Dolce & Gabanna -Light Blue , imi place deosebit de mult si l-as recunoaste dintr-o mie :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.