Parfum de femeie: Estee Lauder Modern Muse

Puternică, feminină, dominantă, senzuală, sensibilă. Așa mă simt, când port noul parfum Estee Lauder Modern Muse.

Pentru a inspira, trebuie să simt. Pentru a mă simți puternică, trebuie să trag aer în piept și să caut în mine. Răspunsul e mereu acolo.

O impresie duală e caracteristica principală a parfumului Modern Muse, o îmbinare perfectă între notele florale, de iasomie, și cele lemnoase, alături de notele contrastante de mandarină exotică, ambră și patchouli.

Trebuie să recunosc că, în cazul meu, simt mai pregante notele de iasomie, în primă fază. După o oră, parfumul se îmblânzește, fără să devină mai puțin intens. E foarte interesant cum se schimbă aromele și cum, dintr-un floral puternic, se transformă, pe pielea mea, într-un dulce lemnos, pudrat. În ceea ce privește rezistența, după opt ore, cât s-au scurs până la duș, se simțea în continuare puternic pe încheietura mâinii.

E un parfum delicat, atât al interior, cât și la exterior. Ambalajul mi se pare superb, sticla e fină și e împodobită cu o fundă neagră, unde-și găsește loc și atomizorul.

Estee Lauder Modern Muse e un parfum puternic, ce denotă putere și încredere, feminintate și stil. Un parfum perfect pentru o toamnă în care ești eroina vieții tale, în care îți urmezi instinctul și nu mai vrei să faci compromisuri.
Modern Muse este pentru acelea care nu se tem să fie naturale, care au un magnetism ce îi atrage pe cei din jur, care impresionează cu zâmbetul, cu prezența, și care vorbesc, fără a spune vreun cuvânt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.