Elmiplant cremă pentru călcâie: Vara, focus pe picioare!

Spui vară, spui picioare cât mai bine îngrijite. Ideal ar fi să ni le îngrijim mai mereu, fie vară, fie iarnă, dar hai să recunoaştem: câte dintre noi nu uităm de ele vara, darămite iarna?

Ei, bine, odată cu sezonul cald (instalat, în sfârșit, yaaaay!), ne amintim și de picioare și le acordăm mai multă atenție. Asta poate și pentru că avem și produse noi, menite să ne ajute să le îngrijim, dar și pentru că le purtăm pe drumuri noi, prin nisip, pietriș, iarbă, încălțate în sandale ori în pantofi decupați.

Pentru picioare frumoase şi piele fină, elmiplant propune două produse ce repară epiderma în profunzime, lasând-o catifelată şi pregătită pentru vară.

Elmiplant – creme pentru călcâie crăpate

Elmiplant cremă reparatoare pentru călcâie crăpate e indicată dacă vrei rezultate rapide: în doar şapte zile de utilizare, pielea se reface vizibil. Untul de shea hrăneşte şi hidratează pielea, lasând-o catifelată. Fiind îmbogățit cu 10% uree, produsul accelerează şi intensifică procesul de hidratare, acționând în profunzime. Pentru o senzație şi mai plăcută, crema conține mentă răcoritoare. Are un preț recomandat de 10,5 lei.

Elmiplant cremă hidratantă pentru călcâie

Elmiplant cremă hidratantă pentru călcâie e indicată pentru a combate senzația de picioare obosite şi pentru o hidratare de nota zece. E bogată în unt de avocado și conține extract de mentă, pentru o hidratare intensă şi o senzație de prospețime. Are un preț recomandat de 9,5 lei.

Eu o să le caut pentru că, deși mai am tot felul produse ale altor mărci, aș vrea să le încerc și pe acestea.

Kisses and hugs! Să vă plimbați prin locuri frumoase vara aceasta!

Perfectly take care of legs © Shutterstock.

2 comentarii

  1. Merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.