Păr curat sau pierdere de vreme cu TIGI Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo?

Vă pup, dragelor frumoase!

Ştiu că şi voi, ca şi mine, sunteți, adeseori, în mare alergătură. Casă, masă, copil sau soț sau iubit, şcoală ori serviciu şi tot aşa. Şi ce bine ar fi dacă ziua ar avea măcar câteva ore în plus, sigur am reuşi să le facem pe toate. Ei bine, pentru că nu s-a găsit încă nimeni să inventeze o zi mai lungă, s-au găsit mai mulți care să inventeze produse menite să ne salveze în moment critice.

Deşi nu sunt adepta sa, şamponul uscat este unul dintre aceste produse. Cel despre care vreau să vă vorbesc azi se numeşte TIGI Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo şi l-am cumpărat în decembrie, odată cu o comandă pentru cadoul mamei mele, pe aoro.ro. A costat 36 de lei, iar recipientul, care îmi place de mor, are 300 ml. Din ce-am mai citit prin blogosfera internațională, mulți se plâng că se consumă repede. Acum, nu ştiu cum stă treaba în cazul lor, însă eu am părul lung, şi l-am folosit deja de două ori şi tubul îmi dă în continuare impresia de foarte plin.

Cum se foloseşte TIGI Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo

Exact ca orice alt şampon uscat. Eu am mai avut doar de la Sephora, din acela mic, de voiaj. Se aplică la rădacini şi absoarbe grăsimea şi mirosurile neplăcute. Promisiunea de pe ambalaj e că-ți păstrează părul rockin’ pentru încă o noapte şi că e funktabulous. Hmmmm… Nu prea sunt de acord cu asta, în sensul că, de fiecare dată când l-am aplicat, nu m-am simțit chiar funktabulous şi abia aşteptam să mă spăl pe cap. Nu cred că are a face cu şamponul ăsta uscat, ci cu părul care nu e curat şi impecabil.

Fac sport destul de des şi mai am şi scalpul cu tendință de îngrăşare. Prin urmare, mă spăl pe păr atunci când părul se murdăreşte. Mai trag de el iarna, dar nu exagerez. Totuşi, şamponul uscat nu mă face să mă simt prea grozav, nu simt eu că e părul cum trebuie. Nu am încercat încă Batiste, dar am tot zis că-mi cumpăr.

Miros şi luciu – so and so, volum – up to the sky

Despre TIGi Rockaholic, în mod particular, pot spune că are un ambalaj fenomenal şi un miros foarte plăcut, de citrice, parcă. Eu l-am aplicat in dimineața celei de-a patra zile de când părul meu nu mai fusese spălat. Am pieptănat părul în cărări, am pulverizat de-a lungul fiecărei cărări şi am rezolvat prin masaj urmele albe rămase după pulverizare. Dacă la miros şi la luciu nu mă convinge, la volum ziceai că-s Tina Turner, ceea ce, pentru părul meu care începe să stea lins după doar 24 de ore de când e spălat, e mare lucru.

Flaconul pe care îl am eu e fabricat în SUA şi conține şi mici mostre de copywriting fain, cum ar fi “Tour tested. Rockstar approved”. :D

Concluzie – mai luăm TIGI Rockaholic

Păi mai luăm, bani să avem. Aş încerca şi Batiste, ca să am o perspectivă mai amplă, însă TIGi Rockaholic rămâne pe lista mea de shopping. Încă mai am din acesta şi chiar sunt curioasă pentru câte aplicări îmi mai ajunge. Totuşi, punctez încă o dată: e o soluție… disperată, pentru momentele în care trebuie să fii fresh şi, eventual, să dai şi timpul înapoi. Mă gândesc că, pentru evenimentele cu adevărat importante, ne asigurăm că suntem curate şi aranjate, măcar cu o zi înainte.

Recomand produsul, nu-i pierdere de vreme, dar nici păr curat nu-i. E, mai degrabă, un păr păcălit să “facă frumos” încă puțin. Eu l-am luat – din banii mei – de pe aoro.ro, însă am văzut parcă şi-n Douglas produse TIGI.

Cam atât despre TIGI Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo.

Vă doresc o zi proaspătă şi minunată, ca o floare de primăvară!

 

4 comentarii

  1. Eu nu am probleme cu parul.Nu se ingrasa,nu pare dirty.Deci ma spal 1 data pe saptamana:)Lucky me,eh?

  2. Abia acum am observat calutul:”> Rusine sa-mi fie, noroc ca ai spus pe Facebook:))
    Eu cand nu am timp sa ma spal pe cap, il prind intr-o coada si tapez putin partea de sus ca sa nu stea lins. Inca nu am incercat sampon uscat, poate pe viitor.
    :*

    • Şi eu îl prind în coadă, chiar şi când e curat. Îmi e cel mai la îndemână, deşi îmi dau seama că ar trebui să-l aranjez şi altfel. Da, da, căluțul e de mare angajament. L-am luat de Crăciun şi e singura decorațiune pe care nu m-am îndurat să o bag în cutie. E foarte kitschos, dar zmi place teribil. Pupici :*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.