OOTD: Everything was beautiful and nothing hurt

Uneori, rămân fără cuvinte. Aş vrea să fiu mută în fața bunului, a frumosului, a inocenței, a calmului, a ochilor senini şi sinceri, a dragostei, a gesturilor frumoase şi dezinteresate.

Dar nu. Din păcate, nu e aşa. Mă lasă fără cuvinte gesturile urâte, bârfa, cârcoteala, invidia. Oh, invidia. Faptul că ăla are şi tu nu, că ăla poate şi tu nu, că ăla e mai slab şi tu nu, că ăla are tenul perfect şi tu nu.

Oameni buni, treziți-vă! Sincer, cât aveți de gând să mai fiți aşa? Pozați în deontologi, în cinstiți, în curați şi nu-i nimic de felul ăsta în voi.

Armele murdare sunt la îndemâna oricui, chiar vreți să le folosim toți, să ne sălbăticim, să lovim cu sete, doar ca să ieşim în față?

Să faci rău e atât de uşor. Să faci bine… Ei, asta e o virtute.

outfit1-full

outfit-full

outfit-face-swagger

outfit-necklace-2

outfit-smile

În altă ordine de idei, cea care mă face să uit de răutăți şi de invidii – port aceeaşi fusta de aici, cizmele mele veterane, un pulover H&M, o geantă no name şi un colier statement.

Şi aş renunța la tot ce am material în lumea asta, aş da tot – genți, haine, casă, maşină, canapea, pantofi, chiar şi cărți – că să fac oamenii nu mai buni, căci sunt coştientă că mulți nu vor, dar măcar mai conştienți că treaba asta pe care ei o parcurg cu venin şi cu răutăți e chiar viața lor.

Şi o trăiesc o singură dată.

Fiți buni!

11 comentarii

 1. Solutii: sa vezi doar oamenii buni :*

 2. Ulala, da’ te-ai suparat putin. Am si eu momente de astea, dar trebuie sa stii sa te distantezi putin de energiile negative din jur si sa te refugiezi in bula ta de apropiati, prieteni, furry friends :) Nu ca ar fi usor, e o rutina de zi cu zi.

  • M-am supărat mult, mult de tot. Şi mi-e ciudă pe mine, că unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. De ce m-oi tot încăpățâna să cred altele, nu ştiu, zău. Nu că eu sunt lipsită de pată, heh, nici vorbă. Dar e trist.
   Şi să ştii că e şi sfatul mamei mele. Ştii, mă întreabă mereu, când e câte un moment din ăsta: “Toni, de ce nu te schimbi? Trebuie să te schimbi. Ce preferi, să suferi sau să te schimbi?”. Fireşte, răspunsul meu e, invariabil, acelaşi…

 3. ce bine ai scris, iubita. da, solutia sa te inconjori de oameni pozitivi. pup, foarte frumos outfit. colierul e de acolo unde ziceai?

 4. O sa comentez intai outfitul insa scurt caci imi place prea mult ca sa fie nevoie de extra explicatii. Culoarea puloverului e tare draguta, imi plac cizmele si colierul e superb.
  Cat despre cuvintele insirate si mai ales despre ‘Dar măcar mai conştienți că treaba asta pe care ei o parcurg cu venin şi cu răutăți e chiar viața lor.’ poate ca ei nu realizeaza asta? In ultimele zile ma intrebam poate un om bun sa se schimbe peste noapte si sa arunce cu rautati cu zambetul pe buze? A fost oare vreodata el un om bun?

  • Mulțumesc mult pentru vorbele frumoase. Cât despre oameni, refuz să cred, al naiba, că nu suntem buni şi doar uneori suntem răi. Dacă aş crede asta, m-aş întinde şi aş aştepta finalul. Voi sfârşi, probabil, încercînd să văd binele şi bunul din oameni. Poate fac asta tocmai pentru că aşa l văd şi pe cel din mine.

 5. Sa nu te deochi!Imi place mult parul tau,atat culoarea cat si lungimea.Imi place culoarea bluzitei si modul in care ai asortat-o cu fustita si cizmulitele.

 6. Mi-ar placea sa dau o nota de optimism comentariului meu, dar am impresia ca ne vom salbatici tot mai mult si vom lovi tot mai cu sete unii in altii….Lasand astea la o parte imi place tinuta ta, culoarea puloverului tau mi-a dat o stare de bine, pup!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.