NOTD: Wanna be your sunshine

În ultima vreme, ați putut vedea pe blog mai mult outfit-uri. Da, e drept, am o slăbiciune pentru ele şi nu pot spune mai multe acum, însă lucrez la un proiecțel, la o provocare frumoasă, care sper să vă placă şi vouă măcar pe jumătate din cât îmi place mie.

Voi divulga mai multe la timpul lor, încă mai am puțintel de lucru şi încă nu ştiu dacă să dedic o perioadă exclusiv publicării textelor care vor face parte din această provocare sau dacă să le intercalez cu altele, din alte categorii.

Astăzi, mi-am amintit că, de prin weekend, port pe unghii o ojă care-mi place mult, Essence Color & Go Wanna be your sunshine. Culoarea îmi place de mor, dar mă deranjează puțin că nu se usucă tocmai repede (deşi e quick drying nail polish) şi cum eu nu prea am răbdare şi, în loc să stau cuminte să se usuce, îmi fac de lucru, bineînțeles că rămân urme…

Altfel, e o ojă frumoasă, convenabilă (6 lei a costat sticluța de 5 ml), destul de rezistentă (eu sunt în a patra zi de purtare şi, după cum vedeți, rezistă destul de bine) şi da, îmi doresc şi mai multe oje Essence :D

 

 

Ca să recapitulez, am folosit base coat-ul Isabelle Dupont Calcium Gel Builder şi oja Essence Color & Go Wanna be your sunshine.

Una dintre cititoarele mele dragi mi-a atras atenția, la postarea Nuntă-n munte, că mâinile mele arătau neîngrijite. Ceea ce era foarte adevărat şi mi-a amintit că îmi promisesem să scriu despre tratamentul cu Farmec. Ştiu că multe dintre voi ați folosit loțiunea cu pricina, dar câteva paragrafe tot trebuie să scriu, pentru că e unul dintre produsele care m-a intrigat teribil.

Iar revista H&M din poze e culeasă ieri, când, pe motiv că trebuia să mă întâlnesc cu cineva la mall, am dat o raita pe la H&M. Mie şi cardului meu ne-a plăcut mult vizita acolo şi promitem să revenim curând :D Şi să scriem despre, tot curând.

Kisses and hugs! Şi zile însorite să aveți!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

8 comentarii

  1. imi place! seamana perfect cu Sunshine,de la Avon,o am pe blog la un NOTD. :))

  2. “Mie şi cardului meu ne-a plăcut mult vizita acolo” – inseamna ca nu ai abuzat de el tare rau :))
    asteptam sa vedem ce “si-a cumparat” cardul :D

    • Ahahaha, m-ai facut sa rad cu pofta! :)) Pai sa stii ca ai intuit bine. Am cheltuit ceva, dar nu foarte mult. Va arat zilele astea cu ce am plecat. Oricum, m-am scos, ca ce mi-am luat de la H&M, vazusem similar la Zara, dar dublu ca pret.

  3. Foarte frumoasa culoarea! Numai buna pentru vara!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.