Cum să ai succes cu un site de street style

Ştii toate tipele alea cool, în outfit-uri care mai de care, din care, adeseori, te inspiri? Sau tipii ăia care parcă s-ar fi născut pozînd şi avînd stil? Ei bine, ce nu se vede sunt oamenii din spatele lor, fotografii şi deținătorii de astfel de site-uri cu moda străzii. Ei “vânează” outfituri, stil, atitudine, le cer unor oameni pe care nu i-au mai întâlnit vreodată să se lase fotografiați. Ei dau o lecție de stil în online şi sunt câțiva care o fac al naibii de bine. Pe trei dintre ei am avut plăcerea să-i ascult la Digital Divas by Avon.

Iar pentru cei sau cele care îşi doresc să dea drumul unui astfel de site de street style, pasionați de modă, de fotografie sau, de ce nu?, de ambele, sfaturile lor sunt aur curat.

Cătălin Oprițescu, Lightaholic.

Pentru mine, a fost mai important să arăt că strada are oameni frumoşi. Îmi doresc ca omul, când se regăseşte în poză, să aprecieze că îl opresc pentru a-i face un compliment“, a spus acesta.

În opinia “vânătorului” de oameni bine îmbrăcați, cel mai important e să să faci ceea ce faci cu pasiune şi nu crede că succesul stă în a ne etala viața extraordinară pe care o au bloggerii.

Nu cred ca menirea unui blogger este de a spune ‘Azi îmi e sete’ şi, peste două minute, să spună că nu stiu ce companie i-a adus de băut. Cred că ar trebui să fie ceva în plus pentru acel brand care vine către noi.

Ce sfaturi are acesta pentru începătorii în ale street style blogging-ului?

Să-şi închidă calculatorul cu celelalte bloguri de street style. Ca să placă, trebuie să fie corect tehnic şi să aibă stare şi să aibă răbdare. Să nu se descurajeze, să nu încerce să-şi împingă produsul doar de dragul de a-l arăta. Dacă are un produs bun, va creşte.

Dana Păun, The Color Stalker.

A lucrat în corporație 11 ani, iar acum are unul dintre cele mai de succes bloguri de street style. Sfaturile ei pentru cei care doresc să înceapă un astfel de blog?

 • Să investeşti în aparatură bună
 • Să vii cu content nou
 • Să-ți asumi riscuri
 • Nu trebuie să ne luăm foarte tare în serios

Yvan Rodic, faimosul Face Hunter.

Are şi el o serie de sfaturi pentru doritorii de a porni un astfel de produs online. [Eu cred că o mare parte dintre sfaturile prezentate în cadrul celei de-a treia sesiuni Digital Divas by Avon sunt aplicabile blogosferei autohtone, indiferent de domeniul cărora se dedică].

 • Conținut original
 • Voce unică
 • Consistență online
 • Consistență offline
 • Social Media
 • Mergi la Paris Fahion Week
 • Nu fi un stereotip

Aşadar, dacă vă bate gândul să porniți un astfel de site, ei spun că loc mai e, atâta timp cât există pasiune şi viziune.

Kisses and hugs, dragelor!

Sursa cover foto

 

3 comentarii

 1. Si asa am descperit cateva bloguri/siteuri faine. :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.