Ce testez în perioada următoare: MagnifiqueSkin Sebionex gel spumant

Cum spuneam, la capitolul rutină de curățare, am fost destul de refractară la schimbare. Am spus “am fost” pentru că o să încep să testez un produs pe care MagnifiqueSkin îl aduce în România, un dermato-cosmetic pentru curățare zilnică cu efect 3 în 1: MagnifiqueSkin Sebionex gel spumant pentru ten și corp.

Folosesc, de ani buni, același produs pentru curățarea tenului și rar mi-a trecut prin cap să-mi schimb cumva rutina. Nu mai aduc în discuție importanța curățării tenului și sper că-ți cureți tenul, oricât de obosită te-ai întoarce acasă și oricât de somnoroasă ai fi. E un gest minor, dar dacă sari peste el, consecințele pot fi majore.

 

MagnifiqueSkin Sebionex gel spumant

MagnifiqueSkin Sebionex gel spumant pentru ten și corp – ce este şi ce face

Potrivit descrierii oficiale, Sebionex gel spumant de curățare pentru igiena feței și a corpului conține o combinație de agenți delicați de curățare, neagresivi cu pielea, pentru a ajuta tenul în lupta cu acneea sau tendința de îngrășare, dar și pentru curățare zilnică.

Pe lângă efectul de curățare delicat, Sebionex gel spumant este eficient în combaterea acneei, cea mai frecventă afecțiune dermatologică. Gelul exfoliază delicat, reduce deshidratarea și previne apariția ridurilor fine datorită unui mix de ingrediente speciale – 4% acizi alfa hidroxi.

Recipientul e prevăzut cu pompiță pentru o aplicare mai ușoară și igienică. Sebionex gel spumant de curățare este disponibilă doar în farmacii, în varianta de 200 ml la prețul de 48 de lei.

Eu am scormonit puțin și după lista de ingrediente și am căutat informații despre fiecare, ca să fie treaba treabă și vi le las mai jos.

Ingrediente: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate (good), Ammonium Glycolate (best), Sodium Chloride (good), Propylene Glycol (good), Glycolic Acid (best), Ammonia (average), Diazolidinyl Urea (average), Methylparaben (good), Propylparaben (good), CI 42090 (Blue 1) (good), CI 19140 (Yellow 5) (good), Acetic Acid (poor), Phosphoric Acid (good), Parfum (Fragrance) (poor).

Voi începe să-l folosesc chiar de astăzi și voi reveni cu impresii. Până atunci, aș vrea să vorbim puțin mai mult și să fim o idee mai sincere :) Chiar sunt curioasă dacă voi mai săriți peste etapa curățării tenului, ce vă determină să nu faceți asta și cât de important e pentru voi un astfel de produs de curățare a tenului?

Kisses and hugs!

(Clean with Shutterstock)

3 comentarii

  1. Niciodata nu ma culc nedemachiata corect si complet, e regula mea de baza si de bun simt fata de ten. :)

  2. Niciodata nu sar peste curatarea tenului (si dimineata si seara), altfel ma simt… murdara si parca am tenul slinos. :) Nu concep sa ma demachiez si sa nu imi spal pe urma tenul cu un produs de curatare, nu inteleg fetele care fac asta. Un ten curat este important mai presus de toate, degeaba pui tratamente daca nu e curat. Ce produs de curatare spui ca folosesti de ani buni? :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.