Lista de shopping

Cred că Murphy are o lege sau ceva pe tema asta, a dorinței şi chefului de a cumpăra, care creşte proporțional cu micşorarea bugetului. Dincolo de vreo două-trei chestii majore pe care mi le doresc în materie de makeup – Double Wear Estee Lauder ar fi cel mai râvnit, mai ales că I’ve hit the pan cu vreo două fonduri de ten, îmi doresc… un infinit de chestii. Fireşte că pe majoritatea nu mi le voi lua în veci, dar încă nu taxează nimeni visatul şi făcutul listelor.

Şi zău că am încercat să stau departe, dar nu pot. În plus, având mai mult de muncă decât de obicei, nivelul de stres creşte şi trebuie să mă relaxez :D Obsesia mea principală o reprezintă gențile. Am foarte multe, cred că, dacă în cazul hainelor, aş renunța la multe dacă aş pleca din țară, în cazul genților, le-aş lua cu mine pe toate.

În fine, trebuie să împărtăşesc cu cineva ce-mi doresc, că altfel mor de dragoste nespusă :P.

Now panic and freak out – poster – 2,74 lire sterline, de aici

Geanta Diesel – 65 lire sterline, de aici

Geantă – 20 lire sterline, de aici

Tricou/Rochie – 30 lire sterline, de aici

Inel – 6 lire sterline, de aici

Moschino bag – 120 lire sterline, de aici

Adidaşi – niciodată n-am destui :P – 65 lire sterline, de aici

Tricou – pe care cred că o să-l fac singurică :D, 24 lire sterline, de aici

Ca atât :P. Sincer, de-a lungul vremii, am constatat că, dacă nu mă grăbesc şi nu cumpăr impulsiv, la o vreme pot renunța la multe dintre cele pe care mi le doream atâta.

Aşadar, mi-a propus să termin întâi treaba multă pe care o am zilele astea, să-mi dau un răgaz şi apoi să-mi cumpăr unul, doar unul dintre lucrurile pe care mi le doresc.

Văpup şi vă doresc o zi perfectă!

Kisses, hugs & all the shopping in the world!

7 comentarii

 1. Foarte draguta lista ta ta de wish shopping, iti doresc sa reusesti sa ti le iei pe toate. :)

  Vino sa vezi un giveaway international la mine pe blog, premiul constand intr-un abonament de un an de zile la revista Vogue, editia americana. :)

  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/2012/02/international-giveaway-one-year.html

  Xoxo, Victoria.

 2. De ce faci asta?? Acum suntem doua care viseaza la genti , plus ca si inelul imi face cu ochiul:(

 3. Vreau si eu inel cu inimioareeeee!
  Nu e corect…ne faci sa poftim la lucruri interzise!
  si eu sunt in aceeasi postura mi-am spus no shopping luna asta!
  Sper sa ma pot abtine! :)
  Te pup

 4. Eu votez sa iti iei inelul sau gentuta mica albastra cu randunica. Sunt adorabile.
  Cred ca si posterul poti sa ti-l faci singurica. Iei una bucata word sau programul echivalent din Lion si una bucata font cat mai apropiat, iar imagini cu coronita sigur gasesti destule pe nenea google desenate cu vectori (ca sa fie asa simpla), setezi fundalul albastru and you’re done.
  Cred ca o sa te ajunga la fel la pret daca printezi la copy shop. Un format A1 full color e cam 20 lei – 30 lei asta fiind 1m/ 0,7m, which is fucking huge. Daca vrei mai mic cu siguranta iesi super ieftin si macar nu mai astepti sa fie livrat.
  Vreau tutorial la ultimul tricou daca te hotarasti sa il DIY. Please, pretty please!
  Hugs de la cineva care iti intelege suferinta… si care astazi trebuie sa plateasca facturi.

  • N-am voie :(( Măcar până în martie, iar atunci e ziua mamei şi bugetul se duce acolo. Şi eu tot la cele două tânjeam mai mult. Nu-ți mai spun că azi am descoperit thinkgeek.com si imi venea sa cumpăr tot siteul :D
   Cu posterul să ştii că ies mai ieftin, că amazon mă omoră cu shippingul, că la un articol de o liră-două ajungi să plăteşti cinci lire livrare :(
   Dap, fac tutorial, doar trebuie să ajung în Bucur Obor, să-mi cumpăr ce-mi trebuie (asta dacă n-am deja prin casă, acum mi-am dat seama).
   Uuuuf, eu tocmai am primit mesaj de la ING, am o relație specială cu ei :D

 5. @ Alexia @Roxx: Şi să ziceți mersi că nu scriu despre mâncare. mama zice că şi un măr sau o salată fără gust dacă mănânc, am un stil de a face poftă de nu-i adevărat. Pe de altă parte, suferim noi acum, dar să vei ce mândre o să fim la început de martie, că am rezistat tentațiilor (şi cum o să cheltuiesc eu de tâşpe ori mai mult, doar pentru că m-am abținut luna asta…) Pup şi eu şi un weekend de vis!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.